Digitalizacija
Tiskalniki in skenerji
02.08.2021 10:31
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

M-Files ponovno osvaja priznanja

M-Files je bil že osmo leto zapored imenovan za vodilnega na Nucleus Research Content Services and Collaboration Value Matrix lestvici.
M-Files je ponovno prejel najvišje priznanje za uporabnost in funkcionalnost.
M-Files je ponovno prejel najvišje priznanje za uporabnost in funkcionalnost.

Inovator na področju inteligentnega upravljanja informacij je med 15 ponudniki dosegel najvišjo oceno glede za funkcionalnost in uporabnost.

Družba M-Files Corporation, partner Konice Minolte na področju inteligentnega upravljanja informacij, je danes objavila, da je bila že osmo leto zapored imenovana za vodilno podjetje v poročilu Nucleus Research 2021 Content Services and Collaboration Value Matrix Report. M-Files je ponovno prejel najvišje priznanje za uporabnost in funkcionalnost. To priča o vizionarskem pristopu podjetja, ki uporabnikom omogoča dostop do vsebine in njeno uporabo kadar koli in kjer koli, ter na kateri koli napravi z uporabniškim vmesnikom po lastni izbiri.

M-Files s povezljivimi vsebinami in inteligentnimi zmožnostmi avtomatizacije še naprej prepričljivo prevladuje na trgu,” je dejala Barbara Peck, glavna analitičarka družbe Nucleus Research. “Podjetje s svojim raznolikim in prilagodljivim naborom vrhunskih tehnologij umetne inteligence, pristopom, ki temelji na metapodatkih in sposobnostjo zagotavljanja smiselnega konteksta, postavlja standard za storitve vsebin in rešitve za sodelovanje v prihodnosti. Strateški napredek M-Files rešitve v zadnjem letu potrjuje edinstvene lastnosti platforme in njeno prepoznavnost na trgu.

M-Files je bil kot vodilni prepoznan zaradi svojega sodobnega pristopa k upravljanju informacij. M-Files platforma povečuje produktivnost zaposlenih, saj zagotavlja zmogljiva orodja za iskanje, upravljanje življenjskega cikla vsebine in avtomatizirane delovne tokove, ki omogočajo neprekinjeno in varno poslovanje. Z M-Files lahko podjetja digitalizirajo ključne poslovne procese ter zlahka zagotavljajo varnost in nadzor informacij, hkrati pa zagotavljajo dostop do skupnih aplikacij, kot so Microsoft 365, Microsoft Teams, Microsoft SharePoint in Salesforce.

V M-Files si prizadevamo omogočiti pametnejši način dela v današnjem digitalnem svetu, v katerem lahko delate od koder koli,” je dejal Antti Nivala, ustanovitelj in izvršni direktor M-Files. “Že osmo leto zapored smo v poročilu Nucleus Value Matrix priznani kot vodilni, kar potrjuje našo temeljno razlikolikost. Naš temelj, ki temelji na metapodatkih in ga dopolnjujejo naše inovativne tehnologije umetne inteligence, postavlja vsebino v pravi kontekst, uporabnikom pa ponuja enoten vir in nemoteno sodelovanje. M-Files zagotavlja avtomatizacijo in sledljivost poslovnih procesov, kar podjetjem pomaga bistveno izboljšati produktivnost in učinkovitost.

Ocena Nucleus Value Matrix temelji na izkušnjah uporabnikov v primerjavi z mnenjem analitikov. Poročilo izpostavlja različico M-Files Web, prenovljenega uporabniškega vmesnika, zasnovanega z namenom, da ga končni uporabniki lažje in hitreje osvojijo. Vključuje novo infrastrukturo v oblaku, ki temelji na arhitekturi Microsoft Azure Service Fabric in integracijo M-Files e-podpisa z Adobe Sign, za razširitev možnosti elektronskega podpisa za stranke in izboljšanje vključitve v delovne procese.

Prenesite si 2021 Nucleus Research Content Services and Collaboration Value Matrix poročilo.

Več na www.konicaminolta.si


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Konica Minolta digitalna preobrazba

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Za več informacij so vam na voljo pri KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Konica Minolta Slovenija

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Crayon

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 0597 87 142
Crayon je globalno podjetje, ki svojim strankam pomaga zgraditi komercialne in tehnične temelje za uspešno digitalno transformacijo v oblak. Ponujamo celovite IT rešitve migracij ... Več

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več
Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več