Računalništvo, telefonija
06.10.2018 09:25
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

LG Watch W7: Pol pametna, pol običajna ročna ura

Pametna ročna ura LG Watch W7 je primerna tudi za poslovna okolja.
Pametna ročna ura LG Watch W7 je primerna tudi za poslovna okolja.

Pametne ročne ure postajajo, tako kot so postali pametni telefoni, nepogrešljiv del našega življenja. Njihova velika prednost je, da so majhne in priročne. Ker pa te niso vedno primerne za poslovna okolja, so pri podjetju LG poskrbeli za pripravo zelo zanimivega izdelka. Tu gre za ročno uro LG Watch W7, ki navzven izgleda kot povsem običajna ročna ura, v notranjosti pa se nahaja čistokrvna in zmogljiva pametna ura.

Analogne kazalce časa pametne ročne ure LG Watch W7 lahko uporabimo tudi za prikaz dodatnih informacij, kot so višina, pritisk, pretečen čas in smer gibanja. Nameščen mobilni operacijski sistem Google Wear OS pa poskrbi, da so uporabniku na voljo vse možnosti pametne ročne ure. Med njimi najdemo tudi možnost spreminjanja ozadja na uri, s tem pa si jo lahko še dodatno prilagodimo našim željam.

Strojna oprema pametne ročne ure LG Watch W7 vas ne bo razočarala. Ta namreč zajema procesor Qualcomm Snapdragon Wear 2100, zaslon s tri centimetrsko oziroma 1,2-palčno diagonalo in ločljivostjo 360 x 360 slikovnih točk, štiri gigabajte prostora za shranjevanje podatkov in 768 megabajtov sistemskega pomnilnika. Novost tehta le slabiih 80 gramov, oznaka IP68 pa zagotavlja, da bo nova pametna ročna ura LG Watch W7 brez težav kljubovala tako vodi in vlagi kot tudi prahu. Maloprodajna cena novosti žal še ni bila razkrita.


Prijavi napako v članku