Računalništvo, telefonija
02.10.2008 08:38
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

LCD monitorji Neovo RX za video-nadzorne sisteme

Družba AG Neovo je izdelala novo serijo LCD monitorjev za uporabo v video-

nadzornih sistemih, združenih pod imenom RX. LCD monitorji so pri uporabi v video nadzornih sistemih, ki delujejo nepretrgoma 24 ur, 7 dni v tednu, izpostavljeni neizprosnemu testu časa. S tem v mislih so bili ustvarjeni Neovo RX monitorji, ki jih od zunaj varuje robustno kovinsko ohišje, zaščita LCD panela pa je iz posebnega optičnega stekla, ki zagotavlja odpornost proti praskam, vodi in prahu. Hkrati zagotavlja tudi jasnejšo sliko in nežnejše barve za bolj prijetno in manj utrujajoče večurno spremljanje dogajanja na zaslonu.
Serija RX prinaša tudi dolgoročne prednosti, saj napredna elektronika preprečuje, da bi se slike vtisnile v zaslon pri dolgotrajni izpostavljenosti mirujoči ali pol mirujoči sliki. Serija je tudi estetsko oblikovana, zato je primerna za namene, kjer se poleg zanesljivega video nadzora ceni tudi

estetski videz izdelka.
Monitorji so na voljo v široko-zaslonskem formatu, (RX19 prikazuje ločljivost 1440 x 900 pik, RX22 pa 1680 x 1050 pik) a so prilagojeni za uporabo v 4:3 formatu, ki je še vedno standard na področju video nadzora. Nove monitorje lahko prilagodimo za rabo z različnimi video priključki (analogno, digitalno, BNC), podpirajo črno-belo in barvno sliko in so prilagodljivi z NTSC/PAL/SECAM in PC/Mac protokoli.
Novi monitorji serije RX bodo na voljo predvidoma oktobra, cena za 19- palčnika bo 599 evrov, za 22-palčnika pa 849 evrov.


Prijavi napako v članku