Življenjski slog
Poslovne rešitve
28.01.2022 12:50
Posodobljeno 5 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kriptovalute za začetnike: nizke cene so lahko mega priložnost. 10 top kriptoprojektov z možnostjo 1.000x rasti.

Kriptovalute nakup. Kupi poceni, prodaj drago. Kdor to razume, izkoristi priložnost. Zdaj prihajamo v obdobje, ko bodo možni zelo ugodni nakupi kriptovalut. Spoznajte 10 top kriptoprojektov pred katerimi so možne izjemne priložnosti za rast. Prijavite se na brezplačni webinar.
Kripto valute, varen in pravilen nakup za začetnike, praktična delavnica kriptovalute, Coinmansa, voditelj Martin Korošec.
Kripto valute, varen in pravilen nakup za začetnike, praktična delavnica kriptovalute, Coinmansa, voditelj Martin Korošec.

Ekskluzivni brezplačni webinar za naše bralce.

Prijavite se pravočasno tukaj.

Katere kriptovalute kupiti 2022?

Po izjemnih rasteh v prejšnjih dveh letih si je marsikdo zaželel, da bi lahko zavrtel čas nazaj in kupil kriptovalute, ko so bile še poceni. Časa sicer ne moremo zavrteti nazaj. Lahko pa v teh dneh izkoristimo izjemno priložnost, da kriptovalute kupimo bistveno ceneje. Zaradi potez FED in drugih globalnih dejavnikov se je cena kriptovalut zelo znižala. S pravim pristopom k investiranju lahko zdaj tudi kriptovalute za začetnike v prihodnje postanejo mega dobitek.

Za uspeh v investiranju je treba vedeti kdaj investirati in v kaj investirati. Vložek v kriptovalute je seveda najbolj smiseln v času nizkih cen, povzema Martin Korošec, ki praktično delavnico o vlaganju v kriptovalute Coinmansa izvaja že od leta 2017.

Večina ljudi žal še vedno ne razume, da je pravi čas za nakup takrat, ko so številke v rdečem. Zato tudi zamudijo priložnost in pričnejo kupovati, ko je prepozno in cene že močno zrastejo. V kriptosvetu se to lahko zgodi zelo hitro.

Drugo vprašanje pa je: v kaj vlagati? Obstaja že skoraj 17.000 kriptovalut. Katere kriptovalute so torej prave? Zato sem za vaše bralce po dogovoru pripravil koristen webinar.

»10 top kriptoprojektov z možnostjo 1.000x rasti«.

Spoznali boste ozadje izjemnih kriptoprojektov, njihovo delovanje in potencial rasti v prihodnosti. Tako v smislu tehnoloških zmožnosti, uporabe, števila uporabnikov in potenciala za rast cene.

Kriptovalute nakup

Na webinarju vam bom pokazal tudi kako varno, korak za korakom kupite kriptovalute. Pri tem morate biti zelo pazljivi saj lahko kriptovalute zaradi tehničnega neznanja, digitalnih prevar, hekerjev ali nepravilne uporabe platform hitro izgubite.

Katere kriptovalute kupiti?

Pravivprašanji sta: kdaj in kako jih kupiti, da ne ostanete brez vsega?  

V času rasti cen najboljše kriptovalute za večino postanejo predrage. To se spremeni v času padcev cen. Zato jih je dobro izkoristiti, ko se pojavi priložnost. Cene se v kriptosvetu hitro spremenijo in vsako čakanje lahko pomeni, da je priložnost za nekaj let spet izgubljena.

Delavnico o vlaganju v kriptovalute, Coinmansa, izvajam s Črtom Grahorjem že od leta 2017. Namenjena je osebni tehnični pomoči pri vseh zapletenih tehničnih korakih pri kupovanju, hrambi in prodaji kriptovalut. Cilj je, da postanete samostojni v uporabi vseh orodij. In da se znate pripraviti na vse nevarnosti, ki prežijo na vaše premoženje v kriptovalutah. Več o delavnici izveste tukaj.

V vseh teh letih sem skozi prakso ugotovil, da je najmanj zanimanja za delavnico in vlaganje v kriptovalute takrat, ko so cene najnižje. In največji naval, ko so cene najdražje. Za uspešno investiranje pa je potrebna povsem obratna logika. Kupi poceni in prodaj drago. Zdaj končno prihajamo v obdobje, ko bodo lahko možni zares ugodni nakupi kriptovalut. In to tudi teh znanih, uveljavljenih za katere lahko pričakujemo, da se bo z rastjo trga njihova cena spet povišala.

Kripto valuta. Bodite pozorni na nevarnosti.

Na delavnicah od udeležencev znova in znova slišim različne zgodbe o predhodnem neuspešnem vlaganju v kriptovalute. Običajno imajo dva imenovalca: nepravi čas (za vstop in izstop) in prevare.

Ljudje izgubljajo deset tisoče evrov zaradi tehničnih prevar in lažnih posrednikov pri nakupih kriptovalut. Da bo jasno: nobenega posrednika pri nakupu kriptovalut ne rabite. To lahko naredite sami. In to je edini varen način.

Zato bom na webinarju predstavil tudi »5 pogostih načinov kako ljudje izgubijo svoj vložek v kriptovalute.« Zato, da se jim lahko vi vnaprej izognete. Že te resnične zgodbe vam lahko prihranijo ves vaš vložek in potencialne (visoke) donose.

Top 10 kriptoprojektov z možnostjo 1.000x rasti.

Kripto valute so popularen pojem. A osnova za njih je revolucionarna blockchain tehnologija, ki se vedno hitreje razvija. Ključno je, da uporabnost blockchaina prehaja tudi v resnični svet in gospodarstvo. Ta povezava virtualnega in realnega sveta je podlaga za nesluten razcvet povsem novih poslovnih modelov. Smo na začetku trenda tokenizacije, avtomatizacije, umetne inteligence. In vlagati na začetku trenda je najboljša stvar kar se nam lahko zgodi v investicijah. Takšna priložnost se nam ponudi le nekajkrat v življenju

Iz tega razloga tudi organiziram ekskluzivni webinar, da bralci vašega portala dobijo uporabne informacije iz prve roke. Takšne vsebine so običajno plačljive a po dogovoru se ga lahko vaši bralci udeležijo brezplačno, s pravočasno prijavo tukaj.

* Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja. Omemba posamičnih investicijskih inštrumentov, kripto valut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Martin Korošec ne priporoča posamičnih finančnih inštrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec. Vsem bralcem priporoča, da se, preden sprejmete odločitve o investiranju, o tem predhodno posvetujete s svetovalcem z ustrezno licenco.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
kriptovalute finance

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RDEČA ORANŽA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RDEČA ORANŽA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RDEČA ORANŽA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

VERACOMP d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 50
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več

OSIR-ERPIS d.o.o.

Tehnološki park 24, 1000 Ljubljana, Tel: 041 740 273
Pomembno je izbrati pravega ponudnika programskih rešitev, kar pa ni vedno lahka izbira. Na srečo vam v podjetju OSIR-ERPIS d.o.o. olajšajo izbiro s svojo celovito ponudbo Oracle ... Več

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več