Računalništvo, telefonija
30.01.2014 13:48
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Konferenca sodobnih informacijskih in komunikacijskih tehnologij

Na področju IT-ja vedno prihaja do razvoja in novosti, zato vas podjetji Flip IT in MEGA M vabita na konferenco, kjer se lahko bliže spoznate z IKT tehnologijami in njihovimi novitetami.
NIL s svojo storitvijo Flip IT prinaša na trg informatiko po meri velikih podjetij, a dostopno tudi manjšim podjetjem, saj omogoča uporabnikom računalništva celovito rešitev v oblaku za ceno le ene kave na dan.
NIL s svojo storitvijo Flip IT prinaša na trg informatiko po meri velikih podjetij, a dostopno tudi manjšim podjetjem, saj omogoča uporabnikom računalništva celovito rešitev v oblaku za ceno le ene kave na dan.

V četrtek, 6. februarja ob 9:00 bo v Konferenčnem centru MONS potekala IKT konferenca, kjer bosta podjetji MEGA M in NIL, predstavljali sodobne informacijske ter komunikacijske rešitve. Konferenca je odraz začetka partnerskega sodelovanja med podjetjema NIL in MEGA M, v okviru katerega bo MEGA M svojo ponudbo dopolnil s storitvami ‘računalništva v oblaku’.

Na konferenci bodo predstavljene tudi druge rešitve za uspešno poslovanje podjetij. Vsi vemo, da je v današnjih časi za poslovanje ključna optimizacija, mobilnost in fleksibilnost poslovanja. Udeležba konference je obvezna za vse, ki ste pred posodobitvijo računalniške infrastrukture ali pa želite le znižati stroške.

Program konference si poglejte na spletni strani flipit.si. Prijavite se lahko pri Marjanci Feltrin na elektronski naslov marjancaf@flipit.si in na telefonsko številko 01 62 00 748.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več
Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ... Več
Zlati partner

CREAplus d.o.o.

Dolenjska cesta 242b, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAplus d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več