Računalništvo, telefonija
19.12.2012 18:40

Deli z drugimi:

Share

Kar 40 % manjša večnamenska naprava

Pri Epsonu je na voljo novi Epson Expression Premium Xp-800, ki napredne funkcije in visoko kakovost združuje v izredno kompaktno in prilagodljivo večnamensko napravo. S samodejnim podajalnikom dokumentov, faksom in z 8,8-cm zaslonom na dotik bo poskrbela za sijajne fotografije ter ostre in jasne dokumente.
Nova Epsonova večnamenska naprava je neverjetno kompaktna za tako velik nabor naprednih funkcij.
Nova Epsonova večnamenska naprava je neverjetno kompaktna za tako velik nabor naprednih funkcij.

Naprava Expression Premium XP-800 je odlična za aktivna gospodinjstva, ki si pri tiskanju fotografij in dokumentov želijo le najboljše, hkrati pa jim je všeč kompaktna in elegantna oblika. Ta tiskalnik je od prejšnjih modelov manjši za občutnih 40 odstotkov. Ponaša se tudi z inteligentnimi funkcijami, kot so motorizirana nadzorna plošča in izhodni pladenj, hitro obojestransko tiskanje, obojestranski samodejni podajalnik dokumentov in programska oprema Epson Connect – za prilagodljivo in uporabniku prijazno tiskanje.

Ker smo moderni uporabniki vedno bolj zahtevni, so tudi pri Epsonu poskrbeli za mobilno povezljivost in storitve v oblaku. Epson Connect tako omogoča brezžično tiskanje iz pametnih telefonov in tabličnih računalnikov doma, ter tiskanje od kjer koli na svetu, saj lahko dokumente po e-pošti pošljete neposredno na tiskalnikov e-poštni naslov. Z gonilnikom za oddaljeno tiskanje je tiskanje iz računalnika s katerim koli tiskalnikom na svetu, ki podpira Epson Connect, bolj vsestransko, funkcija Scan-to-Cloud pa omogoča shranjevanje optično prebranih dokumentov neposredno v storitve v oblaku. Poleg tega XP-800 podpira še tiskanje AirPrint in Google Tiskanje v oblaku.

Vmesnika za Wi-Fi in Ethernet zagotavljata prilagodljivo povezljivost, samodejna brezžična namestitev pa poišče ustrezne nastavitve povezave, da se tiskalnik lahko konfigurira sam. Funkcija Wi-Fi Direct omogoča neposredno povezavo z drugimi brezžičnimi napravami brez uporabe brezžične dostopovne točke, kot je usmerjevalnik.

Tiskalnik XP-800 ima dvojni sprednji pladenj za vstavljanje papirja in zadnji pladenj za posebne medije, kar omogoča tiskanje na voščilnice in težji fotografski papir. 8,8-centimetrski zaslon na dotik ima uporabniku prijazen interaktivni meni. Samodejni podajalnik dokumentov zagotavlja preprosto obojestransko kopiranje in faksiranje.

Ta model ima tudi motorizirano nadzorno ploščo in izhodni pladenj, ki se pred tiskanjem samodejno odpre; tako morate samo še odstraniti natisnjene dokumente.

  • Naprava z vmesnikom Wi-Fi: Tiskanje, optično branje, kopiranje in faks s SPD
  • Izjemno kompaktna: 40 odstotkov manjša od prejšnjih modelov
  • Prilagodljive povezave: Wi-Fi, Wi-Fi Direct in Ethernet
  • Epson Connect: Možnost tiskanja in optičnega branja povsod
  • Preprosta uporaba: 8,8-cm zaslon na dotik in motorizirani pladnji

Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVTERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVTERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVTERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več
Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več