Računalništvo, telefonija
18.11.2013 17:00

Deli z drugimi:

Share

Kako izkoristiti prednosti Print 3.0?

Brotherjeva nova družina profesionalnih večfunkcijskih naprav ponuja pravzaprav vse ‒ v velikosti A4 in A3. Prvi član je Brother MFC-J6920DW. Kompakten, hiter in zanesljiv tiskalnik s funkcijami odličnosti, ki jih nima noben drug tiskalnik ‒ vsaj zagotovo ne v tem cenovnem razredu.
Prihaja nova A3 naprava Brother MFC-J6920DW.
Prihaja nova A3 naprava Brother MFC-J6920DW.

V zadnjih letih se Brother nahaja med pomembnimi inovatorji prej konvencionalnih pisarniških naprav in tiskalnikov. Nenazadnje je podjetje prav vsem omogočilo tiskanje v A3 formatu. Brotherjeva Print 3.0 generacija kompaktnih večfunkcijskih tiskalnikov ponuja popolnoma nove možnosti uporabe večfunkcijskega tiskalnika za tiskanje letakov, fotografij in skic v dvakratni velikosti kot običajno, medtem ko je cena naprave primerljiva z ostalimi visokokakovostnimi večfunkcijskimi A4 napravami.

Napredni večfunkcijski tiskalnik MFC-J6920DW
Novi MFC-J6920DW je prvi Brotherjev večfunkcijski tiskalnik, opremljen z brezžično NFC* tehnologijo za tiskanje datotek/fotografij s pametnega telefona brez kablov in brezžične povezave. Naprava je kompaktna (50 x 35 cm). S pomočjo robustne in zanesljive oblike z lahkoto obvlada dnevno zaposlenost pisarne. Brother MFC-J6920DW tiska 22 črno-belih in 20 barvnih strani** na minuto. Omogoča tiskanje (tudi dvostransko), optično branje, kopiranje in faksiranje v A4 in A3 velikosti. Visoka kakovost tiskanja dosega do 6.000 x 1.200 dpi.

Novi Brotherjev večfunkcijski tiskalnik je vodljiv prek 9,3 cm velikega LCD zaslona na dotik. Opremljen je s samodejnim podajalnikom dokumentov za 35 listov, »trebuh« naprave MFC- J6920DW pa premore do 2 x 250 listov – tako je v napravi možno istočasno imeti dve različni vrsti papirja. Proizvajalec ponuja za vse 3-letno garancijo na podlagi spletne registracije na www.brother.si.

Nove funkcije odličnosti na dosegu roke
Novi MFC-J6920DW je zaradi nizke porabe energije in recikliranju prijazne sestave nagrajen z ekocertifikatom Nordic Swan. Z novimi aplikacijami in rešitvami Brother dnevna opravila optičnega branja in kopiranja postanejo sinonim za enostavnost in visoko učinkovitost.

Zakaj je novi Brother MFC-J6920DW najboljši sodelavec?

  • Omogoča optično branje dokumentov v programu Office za urejanje. Besede in podatki so predstavljeni v besedilni, slike pa v JPEG obliki.
  • S pomočjo obrisovanja lahko kopira ali optično prebere le izbrane dele papirnega dokumenta.
  • Z aplikacijo Note Scan samodejno razvrsti vaše ročne zapiske in jih shrani v JPEG obliko za lažje pregledovanje na npr. pametnih telefonih, tablicah in prenosnih računalnikih.
  • S prijavo neposredno s tiskalnika na spletne račune omogoča optično branje in kopiranje npr. fotografij na Facebooku, Microsoft SkyDrive®, Google Drive™, Picasa™, Flickr ® ali Evernote®.
  • Omogoča neposredno tiskanje ali optično branje z USB ključa.
  • Vgrajena tehnologija NFC* za tiskanje neposredno s pametnih telefonov brez brezžične povezave ali kabla.
  • Nudi neposredno tiskanje in optično branje z mobilne naprave prek brezžične povezave z brezplačno aplikacijo Brother iPrint & Scan ali npr. aplikacijama Apple AirPrint*** ali Google Cloud Print™.

*Near Field Communication je nov brezžični standard za kratke razdalje, ki omogoča prenos podatkov med dvema napravama brez uporabe brezžičnega omrežja. Zaenkrat to tehnologijo uporabljajo le novi pametni telefoni Android in Windows.
**Hitrost tiskanja glede na standard ISO/IES 24734.
***AirPrint in AirPrint logotip sta blagovni znamki podjetja Apple Inc.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

Hestia Pro d.o.o.

Rakuševa ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 421 01 70
Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več