Telefoni
28.06.2020 09:23
Posodobljeno 10 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kaj nam bo prinesel Samsung Galaxy Z Flip 5G?

Novi Samsung Galaxy Z Flip 5G naj bi bil predstavljen še pred koncem poletja.
Novi Samsung Galaxy Z Flip 5G naj bi bil predstavljen še pred koncem poletja.

Najnovejši prepogljivi pametni mobilni telefon Galaxy Z Flip gre še vedno dobro v prodajo, saj ta trenutno nima konkurence. Ta je namreč opremljen s kar 17-cecntimetrskim oziroma 6,7-palčnim zaslonom visoke ločljivosti in ima podoben preklopni mehanizem kot prepogljivi pametni mobilni telefon Motorola Razr. To dejansko pomeni, da ko je »zložen«, gre lepo v žep, v »raztegnjenem« načinu pa nudi precejšnjo delovno površino.

Podjetje Samsung pa kmalu ponudilo v prodajo drugo generacijo pametnega mobilnega telefona Galaxy Fold. Sodeč po najnovejših informacijah bo Galaxy Z Flip 5G še precej boljši. Ta bo namreč opremljen s podporo za mobilno omrežje 5G in zmogljivih mobilnim procesorjem Qualcomm Snapdragon 865. Ta bo podatke preračunaval s kar osmimi procesorskimi jedri frekvence 3,09 gigahercev, kar bo dovolj tudi za zdaleč najzahtevnejše naloge.

Poleg tega bo pametni mobilni telefon Samsung Galaxy Z Flip 5G opremljen še s 16,5-centimetrskim oziroma 6,5-palčnim zaslonom AMOLED z ločljivostjo 2.636 x 1.080 slikovnih točk. Za zajem sebkov in opravljanje videokonferenc bo na voljo spletna kamera ločljivosti 12 milijonov slikovnih točk, za zajem fotografij in videoposnetkov pa bomo lahko računali na digitalna fotoaparata ločljivosti 12 milijonov slikovnih točk in 10 milijonov slikovnih točk. Tu gre še omeniti bateriji zmogljivosti 2.500 miliamper ur in 704 miliamper ur, saj bosta opremljeni s tehnologijo za hitro polnjenje in sicer moči 15 vatov.


Prijavi napako v članku