Giochi
06.08.2024 10:00

Condividi con gli altri:

Condividere

Xbox Gamescom 2024 - Enorme e altro ancora

Xbox Gamescom 2024 – Ogromno in še več

Igričarsko vesolje je vznemirjeno, saj se konzola Xbox veličastno vrača na sejem Gamescom 2024! Pripravite se na poglobljeno izkušnjo z več kot 50 naslovi, ki čakajo na raziskovanje! Navdušenci nad igrami, ki si želijo izkusiti najnovejše in najboljše iz obsežnega vesolja Xboxa, se že veselijo.

Takoj ko stopite na stojnico Xbox, se v trenutku prestavite v raj za igralce! Na voljo je gledališče za ekskluzivne predstavitve, priložnosti za fotografiranje, ob katerih bodo vaši družbeni mediji zasijali, in trgovina Gear Store, polna obveznega blaga. To ni le stojnica, temveč celotno mini vesolje, ki popolnoma odraža duh konzole Xbox!

Če iščete način za popestritev svojih družabnih medijev, ne iščite več priložnosti za fotografiranje v stojnici Xbox – so naravnost neverjetne! Pozirate lahko celo z replikami ikoničnih likov in orožja v naravni velikosti, kot so čelada Master Chiefa, rezilo crucible Doom Slayerja ali Diablov dušni kamen! Lahko pa vstopite v studio z zelenim zaslonom in postanete del svojih najljubših igralnih prizorov! V vsakem primeru boste imeli ogromno fotografij, ki jih boste lahko delili s svojimi prijatelji in sledilci!

In kaj bi bil igralni dogodek brez odličnega blaga? V trgovini Xbox Gear Store so na voljo izjemna ekskluzivna oblačila, dodatki, zbirateljski predmeti in še več! Našli boste vse, kar potrebujete za izkazovanje ljubezni do Xboxa! Oblačite majico z logotipom Xboxa, se opremite z obeskom za ključe Forza Horizon 5 ali si oglejte figurico Funko Pop! z vašim najljubšim likom. In še več! Samo z vrtenjem kolesa sreče ali igranjem avtomata s kremplji boste lahko osvojili nekaj neverjetnih nagrad. Ne zamudite te izjemne priložnosti, da pokažete svoje navdušenje nad Xboxom!

Nabor iger je naravnost neverjeten! V njej so neverjetni naslovi studiev Xbox Game Studios, Blizzard, Bethesda in odličnih partnerjev tretjih oseb. Predstavljajte si, da bi dobili v roke igro Age of Mythology! Lahko pa podoživite zgodbo v igri “Retold” ali občutite naval adrenalina z igro “Diablo IV: Vessel of Hatred”. In ne smemo pozabiti na težko pričakovano izdajo igre Fallout 76! In še več! Pripravite se na Milepost Zero in The Elder Scrolls Online: Zlata pot je neverjetna igra! Raznolikost je naravnost neverjetna! Za vsakega igralca se najde nekaj, ne glede na to, kaj mu je všeč.

Toda počakajte, še več! Na stojnici Xbox je tudi neverjetno območje za neodvisne igre, ki prikazuje neverjetno raznolikost in ustvarjalnost neodvisnih razvijalcev. Preizkusili boste lahko neverjetne naslove, kot so 12 Minutes, The Artful Escape, Tunic in The Gunk, ter še veliko več! Te igre so dokaz, da za ustvarjanje resnično nepozabnih doživetij ne potrebujete velikega proračuna ali velike ekipe! Najboljše pri tem je, da lahko s storitvijo Xbox Game Pass do številnih od teh neodvisnih draguljev dostopate takoj po njihovem izidu!

Če si želite globljega stika z igrami, so gledališke predstavitve popolna sanjska predstava! Poleg tega se lahko veselimo še številnih drugih neverjetnih naslovov, med katerimi so Avowed, Indiana Jones and the Great Circle in Starfield! Pripravite se na pokukanje v očarljive svetove igre Shattered Space! In zdaj se prvič doslej dogajanju na sejmu Gamescom pridružuje tudi družba Blizzard Entertainment! Za ljubitelje iger Diablo in World of Warcraft bodo pripravili celo vrsto neverjetnih doživetij.

Kaj pa, če ne morete priti v Köln v Nemčiji? Ni problema! Brez skrbi! Xbox vas je poskrbel s storitvijo “Xbox @ gamescom”: Za vas imamo nekaj posebnega! Poslušajte prenos v živo z razstavnega prostora! Označite si koledarje! Težko pričakovana oddaja v živo bo potekala od 21. do 23. avgusta in obljublja, da bo bistvo sejma Gamescom prenesla na vaše zaslone. Tako boste lahko spremljali dogajanje, ne glede na to, ali se priklapljate od doma ali ga spremljate pozneje!

Prenos bo vključeval vse dogajanje, ki ste ga čakali, vključno z igranjem, pogovori z razvijalci in segmenti skupnosti, ki bodo ponujali okus živahnega vzdušja na sejmu. To je vaša priložnost, da se poglobite v nekatere od najbolj pričakovanih iger! IGN bo dogodek obširno spremljal, zato ne boste ničesar zamudili.

In še več! Xbox je pripravil tudi nekaj neverjetnih interaktivnih funkcij za oddajo “Live from the Showfloor Broadcast”! Glasujete lahko celo za svoje najljubše igre, sodelujete v anketah in kvizih, lahko pa celo osvojite nagrade! Poleg tega lahko klepetate z drugimi oboževalci in delite svoje navdušenje s hashtagom #XboxAtGamescom!

Gamescom je veliko več kot le igralni dogodek! To je praznovanje neverjetne igralske skupnosti, ki oživlja svet iger. Xboxova prisotnost na sejmu Gamescom 2024 je pozitiven dokaz njegove neomajne zavezanosti igralcem po vsem svetu. Zagotavljajo izkušnjo, ki presega okvire zaslona in seže naravnost v srca skupnosti! Zato si označite koledarje, nastavite opomnike in se pripravite na neverjetno potovanje z Xboxom na sejmu Gamescom 2024! To ni le predstavitev, temveč revolucija v igrah, ki čaka na svoj razplet. Vabljeni ste, da ste del nje, bodisi osebno bodisi prek digitalnega okna “Live from the Showfloor Broadcast”. Naj se igre začnejo!




Cosa stanno leggendo gli altri?