Giochi
01.08.2024 14:00

Condividi con gli altri:

Condividere

Xbox Insiderji in Discord – nova doba pretakanja iger

Xbox Insiderji in Discord – nova doba pretakanja iger

Z velikim veseljem vam sporočamo veliko novo posodobitev, ki vam bo všeč! Uporabniki Xboxa, pripravite se na povsem novo raven igralne izkušnje z Discordom. Uvedli smo funkcijo, ki vam omogoča gledanje prenosov iz storitve Discord neposredno s konzole Xbox. To je res vznemirljiv čas za pretakanje iger in interakcijo s skupnostjo v konzoli Xbox!

Z velikim veseljem sporočamo, da je posodobitev zdaj na voljo za uporabnike programa Xbox Insiders! Zdaj si boste lahko ogledovali prenose Discorda v okviru glasovnih klicev in v razdelku “happening now” na nadzorni plošči Xbox. Gre za veliko več kot le pretakanje. Gre za gradnjo močnejše, bolj povezane in zabavnejše igralne skupnosti. Ta izjemna nova funkcija omogoča igralcem Xboxa, da ostanejo povezani s svojimi prijatelji in igralnimi krogi v realnem času ter delijo svoje igralne izkušnje, ko se te odvijajo.

Foto: Xbox insider

Discord in Xbox sodelujeta že nekaj časa! Vse se je začelo leta 2022, ko sta ti dve veliki imeni v svetu iger prvič napovedali svoje partnerstvo. Njun cilj je bil vključiti glasovni klepet v konzole Xbox Series X/S in Xbox One, kar je bilo res vznemirljivo! Od takrat se je razmerje le še krepilo in krepilo! Obe strani sta si močno prizadevali, da bi na svojih platformah zagotovili brezhibno komunikacijo in možnosti pretakanja.

Za uporabnike programa Xbox Insiders je ta posodobitev več kot le dodana funkcija; to je povabilo, da so v ospredju pri testiranju in zagotavljanju povratnih informacij za storitev, ki bi lahko na novo opredelila družabne igre. Zelo se veselimo, da boste sodelovali! Odlična stvar pri možnosti neposrednega prenosa igranja prijateljem v storitvi Discord je, da je deljenje trenutkov med igranjem zelo enostavno. Poleg tega vam omogoča bolj poglobljeno in povezano izkušnjo!

Foto: Xbox insider

In še več! Zdaj lahko vidite, s katerimi strežniki, prijatelji in igralnimi oznakami ste povezani, ko uporabljate Discord v Xboxu. Poleg tega lahko prijatelje iz storitve Discord pokličete neposredno iz konzole, ne da bi morali začeti govorni kanal. Te odlične nove funkcije kažejo, kako zelo si Discord in Xbox prizadevata za najboljšo platformo za družabne igre.

Ker se ta odlična nova funkcija razširja na širšo skupnost Microsofta, je jasno, da se prihodnost iger nagiba k bolj povezani in družabni izkušnji. Prikazujeta nam, kako lahko tehnologija združi igralce, ne glede na to, katero napravo uporabljajo.

Navdihujoče je videti, kako obe podjetji držita korak z nenehno spreminjajočo se igralno industrijo! Dokazujeta, da vedno razmišljata naprej in sta se pripravljena prilagajati. Ker še naprej uvajata inovacije in premikata meje mogočega, se lahko igralci, kot ste vi, veselijo še bolj povezanega in v skupnost usmerjenega igralnega okolja.

Foto: Xbox insider

Za podrobnejše informacije o tej posodobitvi in načinu dostopa do novih funkcij si lahko zainteresirani uporabniki ogledajo uradna obvestila družb Discord in Xbox. Igričarska skupnost se zelo veseli široke objave teh funkcij, ki bodo prinesle novo poglavje v pripoved o igrah, kjer bosta v ospredju skupnost in povezljivost.




Cosa stanno leggendo gli altri?