Telefonia
30.06.2023 17:00

Condividi con gli altri:

Condividere

Il nuovo OnePlus Nord CE impressiona in ogni modo!

Il nuovo OnePlus Nord CE impressiona in ogni modo!

Podjetje OnePlus je že pred časom predstavilo pametna mobilna telefona OnePlus 11 in OnePlus 11R. Novinca sta namenjena najzahtevnejšim uporabnikom, temu primerna pa je tudi cena. Zato ne preseneča, da je podjetje OnePlus nedavno ponudilo v prodajo še en, cenejši model. Tu gre za pametni mobilni telefon OnePlus Nord CE 3. Novost bo sprva na voljo na indijskem trgu, na prodajne police trgovin pa b prispel 5. julija letos.

Novi pametni mobilni telefon OnePlus Nord CE 3 bo brez težav navdušil mnoge. Ta je namreč opremljen s kar 6,72-palčnim oziroma 17-centimetrskim zaslonom ločljivosti Full HD+ in razmerja stranic 20 proti 9. Frekvenca osveževanja znaša 120 hercev, kar ga bo naredilo primernega za igre in za zahtevnejše večpredstavnostne vsebine. Strojna oprema obsega še mobilni procesor Qualcomm Snapdragon 782G ter osem gigabajtov oziroma 12 gigabajtov sistemskega pomnilnika LPDDR4x in 128 gigabajtov oziroma 256 gigabajtov prostora za shranjevanje podatkov. Ta je razširljiv s pomočjo pomnilniške kartice microSDXC.

Pametni mobilni telefon OnePlus Nord CE 3 izstopa tudi zaradi glavnega fotoaparata ločljivosti 50 milijonov slikovnih točk, podpore za mobilno omrežje 5G, hitrega sistema za polnjenje baterije moči 80 vatov in zmogljive baterije kapacitete 5.000 miliamper ur. Na vgrajenem pomnilniku pa je nameščen mobilni operacijski sistem Android 13 z grafičnim vmesnikom OxygenOS 13. Poleg tega je novost na voljo v dveh barvnih odtenkih.


Ti interessa saperne di più su questo argomento?
OnePlus9

Connessioni



Cosa stanno leggendo gli altri?