Telefonia
09.12.2023 12:21

Condividi con gli altri:

Condividere

Red Magic 9 Pro con la migliore esperienza di gioco

Red Magic 9 Pro con la migliore esperienza di gioco

Black Shark, ASUS ROG, Red Magic so blagovne znamke, ki jih povezujemo z gaming telefoni. Pred kratkim je Red Magic na Kitajskem predstavil najnovejši Red Magic 9 Pro, ki pa je od 18. decembra na voljo tudi v Evropi. Na voljo je tudi Plus različica, za katero pa nimamo informacij, ali bo na voljo pri nas.

Ena od izstopajočih značilnosti pametnega telefona je njegov ploščati zaslon brez zarez. Namesto tega se ponaša z vrhunsko sprednjo kamero pod zaslonom (pete generacije) ločljivosti 16 MP. Zaslon AMOLED je velik 6,8 palca in ima ločljivost 2480 x 1160 slikovnih pik. S svetlostjo 1600 nitov lahko uporabniki pričakujejo živahne slike in brezskrbno igranje na močan sončen dan. Poleg tega zaslon ponuja frekvenco prilagajanja PWM 2160 Hz za udobnejše brskanje in manj utrujene oči.

RedMagic 9 Pro poganja zmogljiv procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3. Ta procesor zagotavlja izjemno zmogljivost, k čemur pripomore napreden hladilni sistem z veliko parno komoro in aktivnim ventilatorjem. Pametni telefon je dosegel impresiven rezultat – 2,291 milijona točk v sintetičnem testu AnTuTu, s čimer je postavil nov zmogljivostni rekord.

Il Red Magic 9 Pro ha una grande batteria da 6500 mAh che supporta la ricarica da 80 W, mentre il Red Magic 9 Pro+ ha una batteria da 5500 mAh e supporta la ricarica da 165 W. Il telefono è completamente carico in soli 35 minuti. Mentre il modello Pro+ lo fa in soli 16 minuti.

Oba modela podpirata USB 3.2 Gen 2 in se ponašata s stereo zvočniki, zmogljivim vibracijskim motorjem, 3,5 mm priključki za slušalke, čipi NFC in oddajniki IR.

Kar zadeva zmogljivosti kamere, je glavna kamera sestavljena iz treh modulov. V teh modulih so nameščeni senzorji z ločljivostjo 50 MP z OIS, še enkrat 50 MP (opremljen z ultra širokokotnim objektivom) in 2 MP (namenjen makro fotografiji).

Cena trenutno najzmogljivejšega gaming telefona se giblje okoli 700 evrov, odvisno od konfiguracije.


Ti interessa saperne di più su questo argomento?
androide

Connessioni



Cosa stanno leggendo gli altri?