Telefoni
11.08.2023 08:42

Condividi con gli altri:

Condividere

Gmail ora traduce anche i testi sui dispositivi mobili

Gmail ora traduce anche i testi sui dispositivi mobili

Google Prevajalnik je brezplačni spletni prevajalnik, ki je na voljo že od leta 2007. Z njim lahko prevajamo neposredno z vnašanjem besedila na spletni strani, pri čemer uporabnik sam izbere jezikovni par ali pa prevajalniku pusti, da sam zazna izvirni jezik. Trenutno je na voljo kar 108 različnih svetovnih jezikov, zato se vse bolj uporablja tudi v navezi z elektronsko pošto Google Gmail.

Prevajanje elektronskih sporočil v okviru elektronske pošte Gmail je bilo doslej mogoče le z uporabo spletnega brskalnika, a zdaj se je to spremenilo. Možnost prevajanja sporočil v okviru elektronske pošte Gmail je zdaj omogočena tudi uporabnikom mobilnih naprav, ki poganjajo bodisi mobilni operacijski sistem Android bodisi Applov iOS.

Nova možnost je za nekatere uporabnike mobilnih naprav Android na voljo od začetka avgusta, vsi uporabniki pa jo bodo prejeli v kratkem, in sicer v obliki posodobitve mobilne aplikacije Gmail. Kmalu zatem pa bo nova funkcija na voljo tudi za uporabnike Applovih mobilnih naprav, tako da bi jo morali imeti do konca meseca avgusta na voljo že vsi.

Prevajanje elektronskih sporočil v okviru elektronske pošte Gmail bo omogočeno preko posebne orodne vrstice, ki se bo pojavila neposredno pod elektronskim sporočilom. Večino dela bo za nas opravil kar Google Prevajalnik. Omenjeno orodno vrstico pa bodo uporabniki po potrebi seveda lahko tudi izključili.


Ti interessa saperne di più su questo argomento?
Google

Connessioni



Cosa stanno leggendo gli altri?