Računalništvo, telefonija
04.10.2018 12:19
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

iPhone 6 na voljo za manj kot 200 evrov

iPhone 6 je lahko vaš že za 191.63 evra.
iPhone 6 je lahko vaš že za 191.63 evra.

Pri spletnem prodajalcu Movilshack so se odločili za akcijsko prodajo tovarniško obnovljenih Applovih pametnih mobilnih telefonov iPhone 6. Izdelek je s strani proizvajalca do potankosti preizkušen, pa tudi sicer gre tu dejansko za Applove telefone, ki so bili razstavni eksponati, sejemski artikli ali neprodane zaloge ter so bili iz različnih razlogov vrnjeni prodajalcu – zaradi estetskih pomanjkljivosti, poškodovane embalaže in podobno. Na takšnih artiklih se odpravi vse morebitne napake, ponastavi programsko opremo in ga zapakira, vi pa dobite napravo, ki je kot nova.

Pri spletnem trgovcu Movilshack lahko tovarniško obnovljene pametne mobilne telefone iPhone 6 po zelo ugodni ceni kupimo na spletni povezavi https://www.movilshack.com/products/apple-iphone-6-unlocked-smartphone-4-7inch.

Telefon iPhone 6 s 128 gigabajti vgrajenega pomnilnika je že tako znižan na 206,63 evra, z uporabo promocijske kode PF0008LCX pa vam ceno spustijo še za 15 evrov. Tako boste zanj odšteli 191.63 evra.

Pri tem velja omeniti še to, da so vsi pametni mobilni telefoni iPhone 6 odklenjeni (niso vezani na ponudnika storitev mobilne telefonije). Poleg tega spletni trgovec Movilshack ponuja še tovarniško obnovljene izdelke drugih vodilnih proizvajalcev mobilne telefonije in seveda originalne pripomočke zanje.


Prijavi napako v članku