Računalništvo, telefonija
20.08.2018 06:15

Deli z drugimi:

Share

Inovativne električne kotalke Xiaomi Ninebot tokrat po zelo ugodni ceni!

Z električnimi kotalkami Xiaomi Ninebot Segway Drift W1 bomo na ulici zagotovo izstopali!
Z električnimi kotalkami Xiaomi Ninebot Segway Drift W1 bomo na ulici zagotovo izstopali!

Električne kotalke Xiaomi Ninebot Segway Drift W1 so med mladimi in starejšimi zelo priljubljene, saj ponujajo prijeten, udoben in enostaven način gibanja. Izdelek je učinkovit, a hkrati enostaven za uporabo – osnove vožnje so sestavljene iz gibanja naprej ali nazaj, s katerim pospešujete ali zavirate, z obračanjem posameznega stopala pa zavijate. Električne kotalke Xiaomi Ninebot Segway Drift W1 so opremljene z vzdržljivo in zmogljivo baterijo, ki zagotavlja potovanje s hitrostjo do 12 kilometrov na uro za do največ 45 minut, polnjenje baterije pa traja do največ tri ure.

Električne kotalke Xiaomi Ninebot Segway Drift W1 z baterijo zmogljivosti 44,4 vatnih ur in dvema zmogljivima motorjema niso pretirano težke, saj skupno tehtajo zgolj sedem kilogramov. Zardi njihove kompaktne oblike pa jih lahko brez težav prenašamo naokoli. Običajno so te kotalke relativno drage, na srečo pa jih spletna prodajalna TomTop ponuja po nadvse ugodni maloprodajni ceni. Na spletni povezavi https://www.tomtop.com/p-y9007.html?aid=SL jih lahko namreč kupimo že za zgolj 350,39 evrov, a le z vnosom promocijske kode »HY100XNS« (brez narekovajev) pred zaključkom nakupa, saj bomo deležni popusta v višini 100 ameriških dolarjev.

Tu je treba še omeniti, da je poštnina za električne kotalke Xiaomi Ninebot Segway Drift W1 povsem brezplačna, vključno s carinskimi dajatvami. Več informacijo njih pa je na voljo na spletni povezavi https://www.tomtop.com/p-y9007.html?aid=SL.


Prijavi napako v članku