Računalništvo, telefonija
02.04.2004 07:30
Posodobljeno 17 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

IBM Forum 2004

V portoroškem kongresnem centru Hoteli Morje se bo od 6 . do 7. aprila 2003 na dvodnevnem strokovnem in poslovnem posvetovanju zbralo preko 300 IBM-ovih strokovnjakov in poslovnih partnerjev ter sedanjih in potencialnih uporabnikov sodobne informacijske tehnologije, ki se zavedajo vloge in poslovne vrednosti sodobnega e-poslovanja.

Moto letošnjega IBM Foruma je slogan “moč na zahtevo”, ki predstavlja rešitve in orodja po meri uporabnika ter nadgradnje e-poslovanja. Ponudba poslovnih rešitev mora biti osnovana na varnosti, konsolidaciji, integraciji in optimizaciji poslovnih procesov ter IT infrastrukture. Take zahteve IBM-u postavljajo cilje in naloge ustvarjati rešitve in storitve, ki našim uporabnikom dajejo moč in prednost v poslovnem okolju. Uvodna plenarna predavanja bodo predstavila trende na področju informacijske tehnologije v Sloveniji in svetu, odgovorila na vprašanja, s kakšnimi izzivi se je srečala informatika na Portugalskem ob vstopu v Evropsko Unijo, in kaj pomeni moč na zahtevo v svetu športa. Teme, ki so aktualne in bodo odgovorile na mnoga vprašanja tudi v bodoče.

Skupaj se bo v dveh dneh zvrstilo preko 80 plenarnih in panelnih predavanj ter delavnic, ki bodo udeležencem IBM Foruma omogočila celovit pregled nad novostmi, izkušnjami, rešitvami, pa tudi nad različnimi pogledi predavateljev in udeležencev na poslovanje jutrišnjega dne. Nenazadnje je IBMForum hkrati tudi priložnost za druženje in navezovanje novih stikov, kar potrjujejo številni udeleženci vseh srečanj doslej.


Prijavi napako v članku