Računalništvo, telefonija
22.07.2019 09:11

Deli z drugimi:

Share

Huawei Band 3 Pro tokrat po zelo mikavni ceni!

Pametna zapestnica Huawei Band 3 Pro je lahko naša že za zgolj 39,98 evrov.
Pametna zapestnica Huawei Band 3 Pro je lahko naša že za zgolj 39,98 evrov.

Merilnik aktivnosti je idealen način, kako spremljati svojo stopnjo aktivnosti in zdravja brez nekih dodatnih naporov in z visoko mero natančnosti. Spremljamo lahko vitalne znake, kvaliteto spanja in število prehojenih korakov. Danes na trgu fitnes merilnikov aktivnosti najdemo odlične naprave, med njimi pa nedvomno izstopa pametna zapestnica Huawei Band 3 Pro, saj za relativno malo denarja ponuja veliko.

Pametna zapestnica Huawei Band 3 Pro je opremljena z 2,41-centimetrskim oziroma 0,93-palčnim zaslonom vrste AMOLED in ločljivosti 120 x 240 slikovnih točk. Zapestnica brez težav zdrži pod vodo do 50 metrov, kar pomeni, da bo kot nalašč tudi za opravljanje športnih aktivnosti. Ta je opremljena še s podporo za brezžično povezavo Bluetooth 4.2, združljiva pa je z vsemi pametnimi mobilnimi telefoni in tabličnimi računalniki, na katerih je nameščen Android 4.4 ali novejši oziroma iOS 9.0 ali novejši.

Oblikovno zanimiva pametna zapestnica Huawei Band 3 Pro seveda ponuja prav vse, kar od tovrstnih izdelkov pričakujemo, le njena cena je precej nižja. Na spletni prodajalni Ebay na spletni povezavi https://www.ebay.com/itm/273852681943 bo ta lahko namreč vaša že za zgolj 39,98 evrov. Ker je zanimanje za ta izdelek izjemno visoko, vam priporočamo, da z nakupom nikar ne odlašajte.


Prijavi napako v članku