Računalništvo, telefonija
20.01.2005 16:34

Deli z drugimi:

Share

HP strežniki z odlično prodajo

HP je sporočil, da je v letu 2004 s prodajo rešitev, povezanih s strežniki HP Integrity, ustvaril več kot milijardo dolarjev. Gre za pomemben mejnik v naraščajoči priljubljenosti strežnikov, ki predstavljajo prvo izbiro za najbolj zahtevna informacijska in poslovna okolja.

Rešitve, ki vključujejo strežnike, programsko opremo, sisteme HP StorageWorks in storitve, povezane s strojno opremo, se uporabljajo v številnih ključnih gospodarskih panogah, kot so finančne storitve, proizvodnja, javni sektor ter komunikacijski sektor. HP je predstavil tudi številne uporabnike strežnikov HP Integrity, med katerimi so The Bank of New York, PREMIER Bankcard in CRI/Criterion.

HP je v celotni družini strežnikov HP predstavil tudi številne izboljšave, ki vključujejo hitrejše procesorje Itanium 2, integrirano zmožnost virtualizacije med več operacijskimi sistemi ter razširjene možnosti za visoko stopnjo razpoložljivosti in ponovno vzpostavitev v primeru katastrofe za operacijska sistema HP-UX 11i in Windows Server 2003. Poleg teh novosti so uporabnikom na voljo tudi nove produkcijske različice operacijskih sistemov OpenVMS in Linux ter storitve HP NonStop Server.


Prijavi napako v članku