Računalništvo, telefonija
22.07.2008 08:41

Deli z drugimi:

Share

HP-jev tiskalnik prejel nagrado DIMA

Na dogodku PMA Sneak Peek 2008 so podelili prestižno nagrado za inovativne digitalne izdelke DIMA Innovative Digital Product Award. Tiskalnik HP Photosmart Pro B8850 Photo je na dogodku prejel nagrado, ki jo podeljuje žirija urednikov s področja digitalnega upodabljanja. Skupno je organizacija podelila 13 nagrad za inovacije na področju digitalnih izdelkov, kriteriji za ocenjevanje posameznega izdelka ali storitve pa so bili inovativnost, razlikovanje od konkurence in vrednost, ki jo nudi uporabniku. Poleg tiskalnika HP Photosmart Pro B8850 Photo sta nagrado DIMA prejela tudi tiskalnik HP Photosmart ml1000 Minilab in tiskalnik HP Photosmart pm2000e Microlab.

Poleg nagrade DIMA je tiskalnik prejel tudi nagrado spletnega medija MacsimumNews, ki svoje nagrade podeljuje novo predstavljenim izdelkom na sejmu MacWorld. Nagrade dobijo tisti izdelki, ki na razstavnem prostoru pritegnejo največjo pozornost in navdušenje obiskovalcev.

HP Photosmart Pro B8850 Photo je namenjen naprednim amaterskim fotografom in jim z uporabo črnil HP Vivera Professional zagotavlja vrhunsko kakovost slike. Pri uporabi papirja HP Advanced Photo Paper se odtis hitro suši in ne zbledi več kot 200 let. Tiskalnik je popolno povezljiv z orodjem Adobe Photoshop CS3 ter vključuje barvno sinhronizacijo. Sliko velikosti 33×48 cm natisne v 90 sekundah, slike velikosti 10×15 cm pa v neverjetnih 10 sekundah. Pri kakovosti laserskega tiskalnika doseže 28 črno-belih strani in 26 barvnih strani na minuto. Za optimalno kakovost tiska in varčevanje s črnilom je v tiskalnik HP Photosmart Pro B8850 Photo vgrajena tehnologija zaznavanja nanosa Electrostatic Drop Detection.


Prijavi napako v članku