Računalništvo, telefonija
28.03.2007 11:38

Deli z drugimi:

Share

Guild Wars 2 v izdelavi, prav tako nov dodatek

NCsoft in ArenaNet sta potrdila, da delajo na nadaljevanju (tudi v Sloveniji) ultra-uspešne masivno-večigralske spletke Guild Wars. Datum izida je še neznanka, nameravajo pa izdati beta različico nekje sredi naslednjega leta.
Tudi glede same igre se še skoraj nič ne ve. Vse kar so izdali je, da lahko poleg izboljšane grafike pričakujemo enako igralno mehaniko, toda bolj kompleksen in dinamičen svet. Mesečne naročnine tudi v nadaljevanju hvala bogu ne bo.
To ni bila edina objava s strani ArenaNet, saj so izdali, da imajo polne roke dela tudi z novo, še eno razširitvijo originala. Podnaslov bo Eye of the North, potreboval bo vsaj eno poprejšnjo Guild Wars igro in bo na police prišel v tretji četrtini tega leta.

Zdi se jim pomembno, da nagradijo ljudi, ki igrajo Guild Wars že od leta 2005, odkar je igra izšla, je povedal Jeff Strain, eden od ustanoviteljev ArenaNet. Nov dodatek bo prinesel 18 novih beznic, 150(!?) novih veščin, 10 novih herojev, 40 novih kompletov oklepov in kup novih predmetov, orožij in druge drobnarije. Kaj sploh še ostane za polnopravna nadaljevanja? Pridodana bo tudi dvorana, kjer bomo imeli zbrane vse dosežke našega karakterja. Te bomo potem lahko prenesli v Guild Wars 2 (kot nekakšno nasledstvo), kar nam bo tam omogočilo ekskluzivno opremo in bonuse.
Biznis je pač biznis.


Prijavi napako v članku