Informatique, téléphonie
Téléphones
Téléphonie
02.07.2024 13:00

Partager avec d'autres :

Partager

Pixel Fold 2 avec multitâche et résolution améliorés

Pixel Fold 2 z izboljšano večopravilnostjo in ločljivostjo

Medtem ko običajno čakamo do oktobra, da vidimo, kaj bo Google skuhal na področju telefonov, bo letos nekoliko drugače, saj bo dogodek potekal že avgusta. Seveda ni znano, kaj vse bo na dogodku najavljeno. Imamo pa nekaj ugibanj zaradi namigov in govoric, ki so se v zadnjih nekaj mesecih pojavili na spletu. Morda je najbolj vznemirljiva novica ta, da bi lahko z naslednjo Googlovo napovedjo dočakali prihod naslednjega zložljivega telefona.

Čeprav smo slišali veliko različnih stvari, je ena od zanimivejših tem, da bi se lahko »Pixel Fold 2« letos uradno pridružil seriji Pixel 9 kot Pixel 9 Pro Fold. Čeprav nismo povsem prepričani v to novo poimenovanje, je bolj pomembno, da bomo dobili nov Googlov zložljiv telefon. Prvi se ni najbolje odrezal oziroma je bil zgolj povprečen. To mu je delno oproščeno, ker gre za prvo generacijo, v naslednji pa pričakujemo, da se ne bodo pojavile iste napake.

Govorice so razkrile, da se je Google osredotočil na programske pomanjkljivosti in da bodo po vsej verjetnosti izboljšali tudi ločljivost zaslona.

Portal Android Authority poroča, da bo nov zložljivi telefon dobil nov način za delitev zaslona, ki naj bi izboljšal večopravilnost. Kako bo ta način deloval, še ni jasno. Zagotovo pa se morajo lotiti te težave, saj je glavna prednost zložljivih telefon ravno produktivnost.

Nova ločljivost (notranjega zaslona) pa naj bi bila 2076 x 2152. Če bo diagonala ostala enaka (7,6 palcev) bo to kar solidna nadgradnja. Do predstavitve je še dober mesec, na dogodku bodo pa tudi uradno lansirali Android 15.


Vous souhaitez en savoir plus sur ce sujet ?
Google Téléphones Google


Que lisent les autres ?