Jeux
30.01.2024 08:00

Partager avec d'autres :

Partager

Forza Horizon 5 et Motorsport enthousiasment avec des mises à jour

Forza Horizon 5 et Motorsport enthousiasment avec des mises à jour

Forza Horizon 5 in Forza Motorsport bosta v kratkem dobila novo posodobitev v igri. Približuje se lunarno novo leto in s tem v igro Horizon 5 prihaja kar nekaj novih avtomobilov, ki bodo povečali že tako veliko kolekcijo v igri. Pričakujemo lahko še veliko več priznanj, rekvizitov v EventLabu in novo areno na nogometnem stadionu.

Novi avtomobili bodo prišli direktno iz Kitajske in Južne Koreje in verjemite mi, da se lahko vsi veselimo tega novega dodatka v igri. Južna Koreja nam bo poslala nekaj modelov Hyundai in sicer Ioniq 6, i30 N in še nekaj teh. V igri je trenutno porazno število avtomobilov znamke Hyundai in ta dodatekj je več kot dobrodošel za trenutno opustošene garaže.

Kitajska nam bo pa pripeljala nove MG avtomobile, ki bodo bili dodobra testirani na različnih dirkah znotraj igre Horizon 5. Veseli me, da v igro prihajajo tudi malo bolj “normalni” avtomobili, ki predstavljajo veliko število navadnih ljudi, ki si v pravem življenju mogoče le ne morejo privoščiti McLarna ali pa katerega izmed športnih super avtomobilov. Skupno bomo dobili 5 novih avtomobilov. Poleg tega pa vam igra ponuja še DLC, kjer lahko kupite še nekaj kitajskih avtomobilov za pravi denar.

Photo de : Forza Horizon

Forza Motorsport pa nam bo ponudila tudi novo stezo. In sicer bomo lahko z naslednjim mesecem dirkali v Nurburgringu. Verjetno ena najboljših posodobitev v igri, kjer se razvijalci borijo, da bi bila čim bolj realna pravemu svetu. In ne samo po grafiki, ampak dejansko po vožnji, izgledu in fiziki ter obnašanju avtomobilov. Na voljo bo bolj kot ne v vseh možnih načinih igranja, kar pomeni, da se je skoraj ne boste mogli izogniti.




Que lisent les autres ?