Računalništvo, telefonija
25.06.2017 10:30

Deli z drugimi:

Share

FOTO in VIDEO: Kako smo plesali in se spoznavali na Največjem spoznavnem pikniku? Poročila se bosta Tanja & Danijel!

FOTO in VIDEO: Kako smo plesali in se spoznavali na Največjem spoznavnem pikniku? Poročila se bosta Tanja & Danijel!
FOTO in VIDEO: Kako smo plesali in se spoznavali na Največjem spoznavnem pikniku? Poročila se bosta Tanja & Danijel!

Že peti Največji spoznavni piknik v organizaciji spoznavnega portala ona-on.com postregel s spoznavanjem in plesom! Razglasili smo tudi zmagovalca natečaja Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com.

Vročo nedeljo smo vsi, ki smo samski, preživeli v dobri družbi in se zavrteli na zabavne ritme ansambla Lun’ca, ki je na plesišče spravil še tako sramežljive! Naredili smo tudi vlakec s kupidom Ljubom na čelu!

Spoznavni piknik je seveda minil v znamenju spoznavanja in sicer ob zabavnih spoznavnih igrah Spoznavalnica, Hitri zmenki in Še nikoli nisem. Najbolj pogumni so se preizkušali v igrah pod odrom – v balonjem plesu, plesu okrog stolov in pokanju balonov, za kar so prejeli tudi lepe nagrade sponzorjev: Klik2Go, Hiša penin Frangež, RTC Krvavec Wild Bee2, Zorb Ekopool in Harmonija. Na račun so prišli tudi športa željni udeleženci, saj so moči merili v odbojki na mivki.

A to še zdaleč ni bilo vse. Poslušali smo nasvete strokovnjakov z različnih področij. Terapevtka Meta Palka nas je podučila, zakaj je pomembno, da sprejmemo sami sebe, strokovnjak za osebnostni razvoj Edvard Kadič pa nam je razložil, kaj je pravilo LIMONA.

Vodja portala ona-on.com Luka Kogovšek nas je opozoril na vse napake, ki jih počnemo pri iskanju partnerja prek spleta in podal priporočila, kako biti čim bolj uspešen. Pogovor ena na ena je tekel s specialistko osebnostne preobrazbe Ireno Stopar, ki je udeležencem odgovarjala na zasebna vprašanja. Več foto utrinkov si oglej TUKAJ.

Najina zgodba: Na Sanjski ona-on.com poroki se bosta poročila Tanja & Danijel!

Zasebni stiki na spletu so vse bolj priljubljeni, kar dokazujejo tudi številni pari, ki se tako spoznajo. Na pikniku se nam je pridružilo tudi več parov, ki so nam na natečaju Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com zaupali svojo zgodbo o spoznavanju. Razglasili smo tudi zmagovalca natečaja, ki je dobil Sanjsko ona-on.com poroko 2018!


Tanja in Danijel sta si letos z največ glasovi priborila že četrto Sanjsko ona-on.com poroko! Komaj že čakata, da si obljubita večno zvestobo, zato bomo v naslednjih dneh že pričeli z načrtovanje poroke. Tanja pa nam je zaupala, da že ima svojo poročno obleko. 😉


Seveda so bili lepo nagrajeni vsi sodelujoči pari – skupaj s sponzorji smo jim podarili nagrade, ki jim bodo zagotovo ostale v lepem spominu: od ona-on majčk do takšnih in drugačnih razvajanj v Sava Hotel & Resorts, Termah Snovik, Hiši Jezeršek in še in še. Sta se na ona-on.com spoznala tudi vidva? Zaupajta nam svojo zgodbo – tudi vaju čakajo lepe nagrade!


Tanja in Danijel sta en par izmed tisočih, ki so se v 16. letih obstoja portala ona-on.com spoznali prav tam. Pa vi? Še iščete ljubezen in še niste na ona-on.com? Poiščite jo na ona-on.com in postanite del ene izmed srečnih zgodb parov.


Še iščete ljubezen? In še niste na ona-on.com? BREZPLAČNO PREIZKUSITE zdaj!


Prijavi napako v članku