04.02.2011 14:23
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Flip IT tudi za SAOP uporabnike

Kot partner podjetja SAOP, smo se udeležili tradicionalne SAOP konference 2011, ki jo je povezoval znani slovenski stand-up komik Vid Valič. Na konferenci smo uporabnikom SAOP rešitev predstavili prednosti najema IT opreme in storitev pred potratnimi investicijami.
Flip IT tudi za SAOP uporabnike
Flip IT tudi za SAOP uporabnike

Celodnevne konference SAOP so se udeležili predstavniki številnih podjetij in organizacij iz javnega sektorja, ki pri svojem delu uporabljajo njihove rešitve. Udeležence konference so nagovorili različni strokovnjaki, ki so predstavili novosti s področja DDV, dohodnine in izterjav, na našem predstavitvenem prostoru pa so se lahko seznanili tudi z delovanjem sistema virtualne pisarne Flip IT.

Uporabniki rešitev SAOP so v veliki meri manjše družbe, ki nimajo dovolj lastnih virov, da bi lahko investirale v najnovejšo informacijsko opremo in sledile hitro spreminjajočim se trendom na področju IT storitev (novi programi, licence, novi varnostni mehanizmi itd.). Prav zato je najem virtualne pisarne Flip IT zanje idealna rešitev, saj odpravlja vsakršno potrebo po kupovanju opreme. Najem IT opreme in storitev v okviru sistema Flip IT uporabnikom zagotavlja brezskrbno in cenovno ugodno poslovanje.

Ker gre za komplementarne rešitve, ki lahko pokrijejo popolnoma vse potrebe manjših in srednje velikih podjetij, sta podjetji SAOP in Virtu združili moči in oblikovali partnersko navezo s skupno misijo: poenostaviti poslovanje malih in srednje velikih podjetij.

Predstavljene prednosti Flip IT

»Okvirna cena vzpostavitve IT mreže za manjše podjetje približno 35.000 evrov, medtem ko si je storitev Flip IT možno omisliti že za 60 evrov za posamezno delovno mesto,« je povedal naš direktor Sašo Djoković in s tem požel veliko zanimanja.

Prav izognitev začetnim investicijam, zagotovljeno vzdrževanje in podpora ter visoka varnost podatkov in programov so glavni atributi brezskrbne pisarne Flip IT, v okviru katere naročnik v najem prejme tudi vso potrebno računalniško opremo. Navedene prednosti so gotovo prepričale tudi marsikaterega udeleženca minule SAOP konference, da bo tudi sam preizkusil sodobne rešitve, ki jih omogočata vitualizacijska tehnologija in računalništvo v oblaku.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Virtu d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Virtu d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

FlipIT_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Virtu d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku