Računalništvo, telefonija
25.10.2004 13:50

Deli z drugimi:

Share

eTrust Security Command Center r8

Podjetje Computer Associates International je predstavilo eTrust Security Command Center r8, zmogljivo rešitev za upravljanje in odzivanje na dogodke v zvezi z varnostjo v podjetjih. Rešitev eTrust Security Command Center zmanjšuje preobremenjenost z varnostnimi informacijami in s pametno avtomatizacijo poteka dela zelo zmanjšuje poslovno tveganje. Tako pomaga zagotoviti skladnost s predpisi in prispeva k večji produktivnosti ekip, ki v podjetjih skrbijo za varnost IT.

eTrust Security Command Center r8 spremlja in upravlja vse vidike varnosti v podjetju v realnem času: od odkrivanja nevarnosti do njihovega razreševanja. Je centraliziran ukazno nadzorni center, ki varnostne podatke prikazuje v intuitivnem grafičnem vmesniku. Ekipam za varnost IT omogoča hitro odkrivanje dogodkov in pomanjkljivosti, tako da se nanje lahko odzovejo glede na to, kako nujni so in kakšen vpliv imajo na poslovanje.

Pomembne novosti so korelacijska orodja, spletne posodobitvene storitve, napredne funkcije upravljanja dogodkov in prilagodljivi “delovni prostori”, namenjeni posebnim opravilom, npr. primerjanju varnostnega stanja v organizaciji in primerjanju pomanjkljivosti s standardi, ki jih določa ustanova SANS Institute. Napredna dvosmerna integracija z rešitvami omrežnega in sistemskega upravljanja, npr. z rešitvijo Unicenter NSM, omogoča ekipam, ki skrbijo za varnost IT, da uskladijo podatke iz teh rešitev in bolj učinkovito odkrivajo različne nevarnosti in se nanje odzivajo.


Prijavi napako v članku