Juegos
07.08.2024 15:45

Compartir con otros:

Compartir

¿Qué podemos esperar de la nueva consola Lenovo Legion Go?

Podjetje Lenovo naj bi kmalu ponudilo v prodajo manjšo različico prenosne igralne konzole Legion Go. Ta naj bi bila za nameček tudi cenejša.
Kaj si lahko obetamo od nove konzole Lenovo Legion Go?

Na trgu prenosnih igralnih konzol postaja vse bolj pestro. Vse več vodilnih proizvajalcev se odloča za pripravo svoje različice igralne konzole. Med njimi seveda najdemo tudi podjetje Lenovo, in sicer z nadvse zanimivo prenosno igralno konzolo Legion Go. Njena maloprodajna cena na evropskem trgu namreč znaša kar 799,99 evrov.

Igralna konzola Lenovo Legion Go nas na srečo ne bo pustila na cedilu. Novost namreč temelji na osnovi procesorja AMD Ryzen Z1 Extreme, ki bo brez večjih težav kos tudi najzahtevnejšim opravilom. Piko na i pa daje še zaslon z 8,8-palčno oziroma 22,4-centimetrsko diagonalo. Ta ponuja ločljivost 2.560 x 1.600 slikovnih točk in razmerje stranic 16 proti 10. Svetilnost znaša kar 500 ANSI lumnov. Frekvenca izrisovanja slik znašala 144 sličic na sekundo. A kot kaže bo kmalu na voljo še ena različica novosti.

Na spletu so se pojavile govorice, da naj bi podjetje Lenovo kmalu ponudilo v prodajo manjšo, a s tem tudi cenejšo različico prenosne igralne konzole Legion Go. Manjša različica naj bi bila opremljena s 7-palčno ali 8-palčno diagonalo namesto zdajšnje 8,8-palčne diagonalne. A to ne bo edina novost. Novost naj bi prinesla še dvojni ventilator in namenski video izhod HDMI.

Preostala strojna oprema novosti naj bi obsegala še 16 gigabajtov sistemskega pomnilnika LPDDR5X in od 512 gigabajtov pa vse do enega terabajta prostora za shranjevanje podatkov. Dolgo avtonomijo delovanja pa prenosni igralni konzoli Lenovo Legion Go bo zagotavljala baterija kapacitete 49,2 Wh s tehnologijo hitrega polnjenja 65 vatov. Več bo znanega kmalu.


¿Interesado en más sobre este tema?
Lenovo Legion Go

Conexiones



¿Qué están leyendo los demás?