Juegos
Monitores
08.07.2024 15:00

Compartir con otros:

Compartir

Superkakovostni zaslon Gigabyte za ljubitelje iger

Pri podjetju Gigabyte so se nedavno odločili za izdelavo enega izmed najbolj vrhunskih računalniških zaslonov. Ta je primeren tako za igre kot za resno delo.
Foto de : Gigabyte
Foto de : Gigabyte

Pri podjetju Gigabyte so se nedavno odločili za izdelavo enega izmed najbolj vrhunskih računalniških zaslonov, ki je posebej prilagojen za igranje sodobnih računalniških iger. Zaslon Gigabyte M27UA predstavlja presežek v igralni industriji ter prinaša izjemno izkušnjo. Z uporabo inovativne tehnologije je podjetje Gigabyte ustvarilo izjemno realistično sliko visoke ločljivosti, živih barv ter izjemno kontrastnih in natančnih podrobnosti.

Zaslon Gigabyte M27UA se ponaša z 27-palčno oziroma 68,6-centimetrsko diagonalo in frekvenco osveževanja do 160 hercev. To bo dovolj tudi za zahtevnejše uporabnike. Še posebej če upoštevamo dejstvo, da ločljivost izrisa slik znaša kar 3.840 x 2.160 slikovnih točk. Poleg tega zaslon ponuja vrhunsko obliko, kakovostno matriko in inovativno tehnologijo za prikaz vsebine. Zato je zaslon Gigabyte M28U primeren tudi za najzahtevnejše ljubitelje večpredstavnostnih vsebin, saj ta podpira tako 95 odstotkov barvnega spektra DCI-P3 kot napredne slikovne tehnologije.

Zakasnitveni čas zaslona Gigabyte M28U znaša zgolj eno milisekundo (MPRT). Zasluge za to gredo zaslonski matriki SS IPS. Novost ponuja kontrastno razmerje 1.000 proti 1 in svetilnost do 400 niti, najvišjo kakovost pa zaslon doseže z uporabo vmesnika DisplayPort 1.4. Tu je zagotovljena tudi podpora za slikovni standard VESA Display HDR400. Tu sta še na voljo video priključek HDMI 2.1 in vmesnik USB PD s polnilno močjo 18 vatov. Tu najdemo še tri vmesnike USB 3.2 in dva zvočnika moči tri vate.

Zaslon Gigabyte M27UA naj bi bil naprodaj kmalu. Maloprodajna cena novosti žal še ni bila razkrita. Glede na specifikacije, ta zagotovo ne bo nizka.


¿Interesado en más sobre este tema?
Computadoras gigabytes

Conexiones



¿Qué están leyendo los demás?