Juegos
26.11.2023 18:49

Compartir con otros:

Compartir

PlayStation 5 más delgada ya disponible para...

Foto: u/NatureCertain
Foto: u/NatureCertain

Nedavno smo dočakali še eno različico igralne konzole PlayStation 5, ki se bo prikupila predvsem tistim, ki prisegajo na kompaktnejše konzole. Nova igralna konzola PlayStation 5 je namreč za 30 odstotkov manjša in za 24 odstotkov lažja v primerjavi z obstoječim modelom. Novost za nameček razpolagala s povsem novim sprednjim pokrovom. Poleg tega ime nadvse prepoznavne stranice na obeh straneh. Piko na i pa daje še zunanji optični bralnik, za katerega je v Združenih državah treba odšteti preračunanih 75 evrov.

Tanjša igralna konzola PlayStation 5 je že na voljo za nakup na ameriškem trgu. Kupci lahko za preračunanih 455 evrov izbirajo med dvema različicama novosti. Prva je na voljo v navezi s konzolno igro Spider-Man 2, druga pa z igro Modern Warfare 3. Tanjša igralna konzola PlayStation 5 bo kmalu na voljo tudi na preostali trgih širom sveta. To naj bi se po zagotovilih podjetja Sony zgodilo v prihodnjih nekaj mesecih.

Kakšne spremembe pa v notranjosti nove se skrivajo v notranjosti nove igralne konzole PlayStation 5? Ta je dejansko opremljena z novim diskom, ki je enostavno odstranljiv, kar dejansko naredi novo igralno konzolo precej prijaznejši za popravilo v lastni režiji. Preostale spremembe nove igralne konzole PlayStation 5 vključujejo še povsem novi hladilni ventilator podjetja Foxconn, novi mrežni priključki 1x 5 Gb + 3x 10 Gb namesto 2x 5 Gb + 2x 10 Gb ter posodobljeni podatkovni vmesniki USB-C + USB-A. Tu torej gre za manjše spremembe, ki pa so jih številni poznavalci sprejeli z odprtimi rokami.


¿Interesado en más sobre este tema?
Televisores Sony

Conexiones



¿Qué están leyendo los demás?