Tablet
04.07.2024 15:14

Share with others:

Share

Novi Teclast T50 Max vas ne bo pustil ravnodušne

Poceni tablični računalnik Teclast T50 Max je opremljen z nadvse zmogljivo strojno opremo, zato vas zagotovo ne bo pustil na cedilu.
Photo: Teclast
Photo: Teclast

Če potrebujete večji zaslon za ustvarjanje, brskanje in gledanje vsebin, potem je klasičen telefon premajhen za vas. Tu seveda pride v poštev tablični računalnik. Na srečo je tu ponudba pestra in raznolika. Tej se bo kmalu pridružila še tablica Teclast T50 Max z operacijskim sistemom Android 14. Novost je opremljena z nadvse zmogljivo strojno opremo, zato vas zagotovo ne bo pustila na cedilu.

Poceni tablični računalnik Teclast T50 Max je opremljen z 11-palčnim oziroma 27,9-centimetrskim zaslonom ločljivosti 1.920 x 1.200 slikovnih točk. V notranjosti se skriva osemjedrni procesor MediaTek Helio G99. Čeprav ta ni najbolj zmogljiv, bo dobro poskrbel za brezhibno delovanje aplikacij in večopravilnost tablice. Ta je namreč opremljen z zmogljivimi procesorskimi jedri Arm Cortex-A76 in vgrajeno grafično kartico Mali-G57 MP1. Mobilni procesor sodeluje v tandemu s osmimi gigabajti razširljivega sistemskega pomnilnika in 256 gigabajti vgrajenega pomnilnika za shranjevanje podatkov. To naj bi bilo dovolj tudi za nekoliko zahtevnejša opravila.

Vgrajeni pomnilnik kapacitete 256 gigabajtov lahko seveda razširimo s pomočjo pomnilniške kartice. Zanimivi tablični računalnik Teclast T50 Max se ponaša še z relativno kakovostnimi zvočniki, spletno kamero ločljivosti osem milijonov slikovnih točk in zadnjo kamero ločljivosti 13 milijonov slikovnih točk. Dovolj dolgo avtonomijo mu zagotavlja baterija kapacitete 8.000 miliamper ur s sistemom hitrega polnjenja. Novi Teclast T50 Max bo naprodaj še pred mesecem avgustom.


Interested in more from this topic?
android

Connections



What are others reading?