Gaming
PC & Mobile technology
03.07.2024 10:25

Share with others:

Share

Naj se nova dogodivščina v deželi Tural začne

SQUARE ENIX je včeraj, 2. julija, predstavil nov dodatek Dawntrail, že kar petega v vrsti, za priljubljeno MMORPG igro Final Fantasy XIV Online. Dodatek je na voljo na vseh platformah (PC, PlayStation 4 in 5, Xbox Series X in S, Mac).
Naj se nova dogodivščina v deželi Tural začne

FINAL FANTASY XIV: Dawntrail igralce vabi čez bleščeča morja na oddaljeno celino Tural, kjer se bodo podali na novo pustolovščino z novimi in znanimi obrazi – odzovite se klicu, poiščite nova obzorja in postopoma razvozlajte skrivnost legendarnega zlatega mesta.

Dawntrail je začetek novega poglavja igre FINAL FANTASY XIV in bojevnik Luči (angl. Warrior of Light) je znova pripravljen na pustolovščine. Odpravite se na oddaljeno celino Tural, raziskujte nova območja, kot so gorata regija Urqopacha, globoki gozdovi Kozama’uka, od dežja lačne ravnice Shaaloani in druga, saj se pretendenti pripravljajo na tekmovanje za prestol Dawnservanta. Prvak Eorzeje bo spremljal Wuk Lamat kot njen zaveznik pri tem obredu nasledstva – prizadevanju, ki ju bo poklicalo čez bleščeča morja.

Z Dawntrailom prihajata dva nova poklica: viper, borec na blizu, ki uporablja hitre in odločne udarce z dvema enoročnima reziloma ter močne prijeme s kombiniranim dvoročnim orožjem, in pictomancer, ki s čopičem v roki prepleta eter svoje domišljije s tkanino resničnosti in tako omogoča, da svoje neštete motive pretvori v žive muze. Več informacij o obeh novih poklicih najdete tukaj: https://eu.finalfantasyxiv.com/dawntrail/job/

Prva večja grafična prenova igre prinaša številne vizualne izboljšave, vključno z izboljšano ločljivostjo tekstur in senc ter izboljšano kakovostjo materialov za like in okolja. Doživite svet Eorzeje in drugih krajev kot še nikoli prej!

Več informacij o tej in nadaljnjih posodobitvah Dawntrail in seriji popravkov 7.x najdete na https://eu.finalfantasyxiv.com/dawntrail.

Ker je registriranih več kot 30 milijonov igralcev, za novince še nikoli ni bil boljši čas, da začnejo svoje pustolovščine v kritično priznani sagi FINAL FANTASY XIV Online. Brezplačni preizkus vključuje vso vsebino iz A Realm Reborn™, razširitev Heavensward™ in Stormblood™ (in posodobitve do popravka 4.58), vključno z dodatno igralno raso (Au Ra) in petimi dodatnimi poklici (Dark Knight, Astrologian, Machinist, Red Mage in Samurai). Igralci v brezplačni preizkusni različici lahko brez omejitve igralnega časa uživajo v več sto urah večkrat igranja in zgodbe, ki je po vsebini in dolžini enaka trem polnim igram Final Fantasy.

Za več informacij o igri FINAL FANTASY XIV: Dawntrail obiščite uradno spletno mesto: https://eu.finalfantasyxiv.com/dawntrail/.


Interested in more from this topic?
Final Fantasy igre PlayStation games Steam games Video games


What are others reading?