Računalništvo, telefonija
15.01.2013 19:03

Deli z drugimi:

Share

Edge 810 in Edge 510 ter aplikacija Garmin Connect Mobile

Za svojo strast ste prelili ogromno znoja, porabili nešteto ur in prevozili neskončno kilometrov. Garmin ima sedaj namensko napravo s katero ujamete, delite in podoživite vsako podrobnost – Edge 510 in 810, GPS kolesarska računalnika.

Edge 810 in Edge 510  ter aplikacija Garmin Connect Mobile
Edge 810 in Edge 510 ter aplikacija Garmin Connect Mobile

Garmin International Inc., svetovno vodilno podjetje na področju satelitske navigacije, najavlja nova modela kolesarskih GPS naprav Edge 810 in Edge 510 ter novo aplikacijo za pametne telefone Garmin Connect Mobile. S tem so kolesarji dobili možnost popolne in dinamične izkušnje, ki jo zagotavlja možnost povezave v njihovo družabno okolje – možnost pošiljanja in sprejemanja podatkov o trenutni aktivnosti v realnem času.

Edge 810 in Edge 510 sta prvi namenski kolesarski GPS napravi, ki združujeta povezljivost s pametnimi telefoni (Apple® ali Android™) ter s tem povezane napredne funkcije in priljubljene lastnosti do sedaj vodilnih naprav v tem segmentu, Edge 800 in Edge 500. Novosti, kot so uporabniku prijazen uporabniški vmesnik, direktno sledenje, posredovanje podatkov v družabne medije in sveži vremenski podatki zagotavljajo, da so nove naprave odlične za trening, popotniško kolesarjenje in gorsko kolesarstvo. Edge 810 in 510 sta prvič predstavljena na sejmu Consumer Electronics Show v Las Vegasu (CES South Hall 4 – 35812), kjer sta prominentno razstavljena.

“Z novimi povezanimi napravami Edge lahko kolesarji pričakujejo množico podatkov, vrhunsko natančnost in vzdržljivost, po čemer slovijo naprave Garmin,” pravi Andy Silver, produktni direktor za športne naprave pri Garmin EMEA. “S povezljivostjo s pametnimi telefoni bodo kolesarji lahko izkoristili funkcije, kot so sledenje v živo in takojšen enostaven prenos podatkov z naprave, medtem ko bo telefon varno spravljen v sedežni torbici, zanesljivo povezan z Edgem na krmilu kolesa, ki bo posredoval natančne podatke v vseh pogojih.”

Edge 810 je najboljša izbira za kolesarje, ki želijo navigacijsko napravo vrhunskih zmogljivosti. Novi edge 810 ima tanek, 2,6 palčni barvni zaslon na dotik, baterija zdrži do 17 ur, uporabniški vmesnik pa je nov in poenostavljen. Na napravo je mogoče namestiti dodatne cestne ali topografske karte vključno z BirdsEye satelitskimi posnetki, zato lahko vodi kolesarja na popotovanju, vožnji na delo ali pri kateri koli aktivnosti, kjer potrebuje kartografijo in navigacijo. Zaradi vgrajenega GPS sprejemnika in navigacijskih funkcij, ki ne potrebujejo dodatnih prenosov podatkov, je idealna izbira za uporabo kjerkoli na svetu. Z uporabo opcijske rutabilne kartografije, ki omogoča izračun poti Active Routing, lahko uporabnik z Edgem 810 izračunava specifične poti glede na vrsto kolesa in želje glede poteka načrtovane poti.

Edge 510 odlikuje nizka teža (80 g) in je zasnovan posebej za kolesarje, katerim je najpomembnejša njihova pripravljenost in zmogljivost. Edge 510 ima podoben uporabniški vmesnik kot Edge 810 in nov 2,2 palčni na soncu berljiv zaslon. GPS sprejemnik sprejema signale GPS in GLONASS satelitskega sistema in s tem zagotavlja hitro pripravljenost za uporabo in bolje sprejema signal v zahtevnih razmerah. Edge 510 je primerna naprava za najtežje razmere, kot so vožnja po ozkih gozdnih poteh in avanture pod gostimi drevesnimi krošnjami, je vodotesna, robustna, baterija zdrži do 20 ur. Zaslon na dotik je izredno odziven tudi na dotike orokavičene roke tudi v mokrih razmerah. Priložena je tudi vrvica, ki zadrži napravo v primeru padca.

Napravi Edge 510 in 810 v akciji si lahko ogledate na www.garmin.com/edge. Za več informacij kliknite TUKAJ.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GARMIN d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GARMIN d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Pridružite se GARMIN SLOVENIJA na družabnem omrežju Facebook!

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GARMIN d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888