Računalništvo, telefonija
19.01.2013 19:35
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Drugačen pristop k izdelavi spletne strani

Poseben pristop k izdelavi spletne strani
Poseben pristop k izdelavi spletne strani

Domovanje.com je pod novo znamko SpletneStrani.si lansiralo prenovljeno ponudbo spletnih strani. Na slovensko tržišče uvajajo drugačen pristop, pri katerem se izdelava spletne strani prične na delavnicah. Nastane spletna stran, ki ni le privlačna, ampak tudi cenovno ugodna in prodajno učinkovita.

Prva delavnica »Spletni plan v enem dnevu« je namenjena načrtovanju spletne strani. Udeleženci s pomočjo strokovnjakov za načrtovanje in oblikovanje pripravijo načrt svoje spletne strani, ki upošteva načela optimizacije za splet, uporabniške izkušnje in spletnega marketinga. Vključuje oblikovalska izhodišča, izbiro ključnih besed, strukturo menijev in žični diagram (wireframe) oziroma skico spletne strani. Tako lahko spremenijo obstoječo spletno stran ali pa se odločijo za novo. Z načrtom v roki udeleženci prosto izbirajo ponudnika, ki jim bo izdelal spletno stran.

Druga delavnica »Spletna stran v enem dnevu« je namenjena tistim, ki so izdelavo spletne strani zaupali podjetju Domovanje oziroma naročili enega od paketov SpletneStrani.si. Na delavnici jih pričaka že izdelana spletna stran. Udeleženci s pomočjo strokovnjakov vnesejo vsebine na svojo spletno stran in se jo naučijo urejati z urejevalnikom Webtasy CMS, ki ga podjetje razvija že več kot deset let. Cilj je spletna stran, ki je pripravljena na objavo. Zaključek delavnice je namenjen nasvetom, kako se lotiti spletnega marketinga.

Paketi spletnih strani so zasnovani tako za mlade podjetnike, ki šele začenjajo svojo pot na spletu, kot za večja podjetja, ki od svoje strani zahtevajo več. Paket START je namenjen novim podjetjem in tistim, ki potrebujejo manjšo predstavitveno stran. OPTI je primeren za večino manjših in srednjih podjetij v Sloveniji. PRO je zasnovan za podjetja, ki jim svetovni splet pomeni pomemben kanal za pridobivanje posla.

Pri Domovanju pravijo, da se z objavo spletne strani zgodba še zdaleč ne konča. Vsak paket zato vključuje dodatne ugodnosti, kot je promocijska koda za zakup klikov Google AdWords, prijazno orodje za e-poštni marketing Dostavljalec.si in storitev za preverjanje uvrstitve v iskalniku Google MojaPozicija.si.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Domovanje.com
Za več informacij so vam na voljo pri Domovanje.com
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Domovanje.com? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več

AVIOR d.o.o.

Tehnološki park 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 33 15
Avior d.o.o. z naprednimi tehnološkimi rešitvami in inovativnim pristopom premaguje ovire in odgovarja na izzive s področja telekomunikacij ter ostalih oblik povezovanja med ljudmi. ... Več

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več