Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

WiDS Ljubljana 2021

19.06.2021

Brezplačno
S

Ponosni smo, da smo prvič v Slovenijo pripeljali globalno pobudo Ženske v podatkovni znanosti (WiDS) in uvrstili Ljubljano na zemljevid WiDS.

O dogodku

Namen dogodka WiDS je navdihniti in izobraziti znanstvenike po vsem svetu ne glede na spol. Vse je začelo kot konferenca na Stanfordu novembra 2015, danes pa vključuje globalno konferenco z več kot 150 regionalnimi dogodki po vsem svetu!

Naša enodnevna spletna konferenca je sestavljena iz 10 razprav in 3 delavnic. Vas zanimajo podatki v zdravstvu? Kako sta povezana umetna inteligenca in javno pravo? Kako začeti svojo pot v podatkovni znanosti? Ali želite izboljšati svoje spretnosti na eni od naših praktičnih delavnic? Vse to vas čaka na dogodku WiDS v Ljubljani.

Na dogodku bodo svoje izkušnje in ideje predstavili slovenski in tuji govorci iz akademskih ter industrijskih krogov. Za piko na i se bo dogodek zaključil z razpravo s slavnostno govornico Margot Gerrtisen, profesorico na Standfordu in soustanoviteljico ter sourednico WiDS. Odločila se je, da bo prezrla veliko časovno razliko med Ljubljano in ZDA in se pridružila v živo, da bo lahko odgovorila na vsa naša vprašanja.

Registrirajte se tukaj, da dobite brezplačno karto. Pridružite se lahko tudi preko našega LinkedIn profila. Vidimo se 19.junija!

Za več informacij si oglejte naš program na spletni strani widsljubljana.org.

We are proud to bring the global WiDS initiative to Slovenia for the first time and place Ljubljana on the WiDS map!

About this event

The Women in Data Science (WiDS) events aim to inspire and educate data scientists worldwide, regardless of gender. It all started as a conference at Stanford in November 2015 and today it includes a global conference with 150+ regional events all around the globe!

Our one-day online conference consists of 10 talks and 3 workshops. Interested in data in healthcare? How AI and law go together hand in hand? How to start your data science journey? Or do you want to improve your skills at one of our hands-on workshops? You can have it all.

Our event features speakers from both, academia and industry, from Slovenia and also abroad! To top it all off, we finish our event with our keynote speaker, Margot Gerritsen, a Stanford Professor and Co-Founder and Co-Director of Women in Data Science, who decided to ignore the major time difference between Ljubljana and the USA and join us live in order to be able to answer our questions!

Register here to get your free ticket and see you on June 19!

See our program below our visit our website for more information: widsljubljana.org.


Deli z drugimi:
Share

Podrobnosti

Datum:
19.06.2021
Cena:
Brezplačno
Spletna stran:
https://widsljubljana.org/...

Deli z drugimi:
Share