Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

Industrijski forum IRT 2021

21.06.2021 do 22.06.2021

Spoštovani stanovski kolegi, partnerji in prijatelji,
priprave na Industrijski forum IRT 2021 tečejo nemoteno! Največji dogodek industrije za industrijo bomo letos pripravili v spletni obliki, vendar na vrhunski ravni.

Zagotovilo za to je lahko letošnji Izbor inženirke leta, ki smo ga z odliko gostili v spletni obliki. O njegovi uspešnosti se lahko tudi sami prepričate tukaj, obenem pa je to naša obljuba, da bo enako uspešen tudi Industrijski forum 2021.

Vabimo vas, da si rezervirajte 21. in 22. junij za spletno druženje. Pričakujte dva dneva odličnih strokovnih prispevkov, med katerimi bo uvodno predavanje pripadlo letošnji Inženirki leta, Jasni Hengović. Tudi letos bomo podelili nagrado Taras, med e-odmori za kavo vam bomo omogočili e-druženje in mreženje v virtualnem okolju.

O vseh podrobnostih vas bomo obvestili naknadno, lahko pa vam zagotovimo, da bomo avtorjem in razstavljavcem ponudili vso podporo za e-predstavitve, obiskovalcem pa omogočili interaktivno sodelovanje v dogodku.

Ker verjamemo v hitro prilagajanje spremembam, smo prepričani, da se junija vidimo, pa čeprav po spletu. Prijavite se in povabite k sodelovanju tudi stanovske kolege in poslovne partnerje!

Do tedaj pa lep pozdrav in ostanite zdravi.

Forum znanja in izkušenj

Dogodek je namenjen izmenjevanju znanja in izkušenj med predstavniki industrije. Na forumu predstavljamo dosežke in novosti iz industrije, industrijske inovacije in inovativne rešitve, primere medorganizacijskega prenosa znanja in izkušenj ter uporabe novih zamisli, zasnov, metod, tehnologij in orodij v industrijskem okolju. Na strokovnih srečanjih in okroglih mizah ugotavljamo resnično stanje v industriji ter njene zahteve in potrebe. Predstavljamo tudi uspešne aplikativne projekte raziskovalnih organizacij, inštitutov in univerz, izvedene v industrijskem okolju, ter primere prenosa uporabnega znanja iz znanstvenoraziskovalnega okolja v industrijo.

Vizija

Postati prepoznaven (mednaroden) strokovni konferenčni dogodek na področju inovacij, razvoja in tehnologij v kosovni proizvodnji v Sloveniji in širši regiji.

Poslanstvo

V proizvodnem, razvojno-raziskovalnem in izobraževalnem okolju spodbujati inovativnost, razvojno usmerjenost in tehnološko odličnost kot pomembne dejavnike uspešnosti in boljše kakovosti življenja.

Cilji

Seznaniti strokovno javnost z novostmi, inovacijami, rezultati raziskav in razvoja, sodobnimi tehnologijami in njihovo uporabo ter domačimi in tujimi izkušnjami, s katerimi lahko izboljšamo poslovanje in povečamo konkurenčno prednost slovenskih proizvodnih podjetij. Spodbujati učinkovito izmenjavo mnenj ter izkušenj med proizvodnimi in razvojnimi podjetji ter znanstveno-raziskovalnimi ustanovami kot pogoj za vzpostavitev in krepitev uspešnega povezovanja ter sodelovanja. Krepiti zavest o pomenu inovativnosti, razvojne usmerjenosti in tehnološke odličnosti za poslovno uspešnost in konkurenčnost slovenskega gospodarstva. Spodbujati prepoznavnost potrebe po načrtnem in neprestanem pridobivanju podatkov in izkušenj o resničnem stanju industrije za povečanje kakovosti ponudnikov rešitev in kompetentnosti ponudnikov znanja.


Deli z drugimi:
Share

Podrobnosti

Začetek:
21.06.2021
Konec:
22.06.2021
Spletna stran:
https://www.forum-irt.si/...

Prizorišče

ON – LINE

Kontakt

Telefon:
051 322 442
E-pošta:
info@forum-irt.si

Deli z drugimi:
Share