Telefonie
02.07.2024 15:46

Mit anderen teilen:

Aktie

Cubot KingKong X: Neuničljivi telefon z dvema zaslonoma in podporo za 5G

Foto: Cubot
Foto: Cubot

Novi Cubot KingKong X je nedvomno eden izmed trenutno najzanimivejših robustnih pametnih mobilnih telefonov na svetu. Zato ne preseneča, da je veliko zanimanja med uporabniki storitev mobilne telefonije požel že v času najave. Robustni pametni mobilni telefon Cubot KingKong X namreč za nizko ceno ponuja kovinsko ohišje, ki je odporno na prah in vodo ter združljivo z vzdržljivostnimi standardi. Piko na i pa nedvomno dajeta še dva zaslona, pri čemer je manjši na hrbtni strani kot nalašč za pomembnejše informacije. Tudi ta je občutljiv na dotik.

Cubot KingKong X nudi še izredno dolgo avtonomijo delovanja in hitro polnjenje. Novost je namreč opremljen z baterijo kapacitete 10.200 miliamper ur. Poleg tega je opremljen s sistemom hitrega polnjenja električne moči 33 vatov. To v praksi pomeni, da bomo lahko povsem izpraznjeno masivno baterijo izjemno trpežnega in vzdržljivega telefona napolnili relativno hitro.

Zanimivi pametni telefon Cubot KingKong X je opremljen še s 6,58-palčnim glavnim zaslonom ločljivosti 2.4K oziroma FHD+ in frekvence osveževanja 120 hercev. To bo dovolj tudi za najzahtevnejše igre in večpredstavnostne vsebine. V njem najdemo še osemjedrni mobilni procesor MediaTek Dimesity 7050, sistemski pomnilnik kapacitete 16 gigabajtov in vgrajeni pomnilnik z do 512 gigabajti prostora za shranjevanje podatkov. Slednjega je mogoče razširiti s pomnilniško kartico.

Vzdržljivi pametni telefon Cubot KingKong X ponuja še dva digitalna fotoaparata. Glavni je opremljen s slikovnim tipalom ločljivosti 100 milijonov slikovnih točk. Za spletne konference pa je na voljo kamera ločljivosti 32 milijonov slikovnih točk. Ker novost v debelino meri le 17 milimetrov in tehta zgolj 368 gramov, bo kot nalašč za prenašanje. Piko na i pa daje podpora za WiFi 6.

Zanimivi pametni telefon Cubot KingKong X bo naprodaj konec meseca julija. Novost bo na voljo v navezi z mobilnim operacijskim sistemom Android 14. Maloprodajna cena novosti žal še ni bila razkrita. Kljub temu mnogi verjamejo, da novost ne bo pretirano draga.


Interessiert an mehr zu diesem Thema?
Android

Verbindungen



Was lesen andere?