Računalništvo, telefonija
10.10.2004 09:50
Posodobljeno 17 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Daljinski upravljalniki Harmony tudi na evropskem tržišču

Logitech je naznanil, da bodo nagrajeni univerzalni daljinski upravljniki Harmony odslej na voljo tudi na evropskih tržiščih. Daljinska upravljalnika Harmony 688 in Harmony 655 omogočata ljubiteljem domačega kina in družinam enostavno in celovito upravljanje z zabavnimi sistemi.

Daljinski upravljalniki Harmony omogočajo upravljanje z vsemi elektronskimi komponentami, ki imajo vgrajen infra-rdeč sprejemnik. Prek enega Harmony upravljalnika lahko upravljamo z najmanj 15 napravami. Daljinski upravljalniki Harmony so oblikovani po meri preprostega uporabnika, saj z vsako tipko aktiviramo le eno funkcijo – npr. ‘Watch TV’ (“Glej TV”). S pritiskom na eno od tipk lahko zaženemo željeno nastavitev pri vseh komponentah pri katerih imajo te funkcije in nam tako ni potrebno pritiskati na določeno zapleteno zaporedje tipk. Vse daljinske upravljalnike Harmony je mogoče enostavno programirati prek skupne baze podatkov na internetu, ki vsebuje podatke o več deset tisočih tipih različnih komponent in blagovnih znamkah. Oba daljinska upravljalca vključujeta posebne aktivacijske tipke in šest dodatnih tipk ob LCD zaslonu, ki jih je mogoče poljubno programirati – programirati je mogoče 255 različnih postopkov.

Model Logitech Harmony 688


Logitech Harmony 688

Daljinski upravljalnik Logitech Harmony 688 je vodilni izdelek iz serije daljinskih upravljalnikov Harmony. Vključuje štiri namenske tipke. Poleg tega ima model Logitech Harmony 688 dodatne tipke za upravljanje s satelitsko televizijo in videorekorderji, kot je TiVo. Krožne smerne tipke omogočajo enostavno navigacijo po video (PVR) menijih. Model Logitech Harmony 688 bo v Evropi na voljo od oktobra naprej. V Sloveniji ga lahko pričakujemo do konca leta. Priporočena maloprodajna cena je 199,99 evrov.

Model Logitech Harmony 655


Logitech Harmony 655

Daljinski upravljalec Logitech Harmony 655 vključuje namenske tipke (rdeča, zelena, rumena in modra) s pomočjo katerih uporabnik upravlja s teletekstom. Poleg tega vključuje tri namenske funkcijske tipke: ‘Watch a Movie’ (“Glej film”), ‘Watch TV’ (“Glej TV”) in ‘Listen to Music’ (“Poslušaj glasbo”). Model Logitech Harmony 655 bo v Evropi na voljo od oktobra naprej. V Sloveniji ga lahko pričakujemo do konca leta. Priporočena maloprodajna cena je 179,99 evrov.


Prijavi napako v članku