Računalništvo, telefonija
11.01.2005 13:41
Posodobljeno 16 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Corsair Flash Voyager

Majhne zunanje USB pomnilniške enote s ‘flash’ pomnilnikom so postale v zadnjih letih izjemno priljubljene zaradi velike odpornosti na poškodbe, kompaktnih zunanjih mer in izjemno preproste uporabe. Prav zaradi uspeha medija so tržišče preplavili izdelki, ki nudijo visoke pomnilniške zmogljivosti po dostopnih cenah.

Za razliko od proizvajalcev, ki so osredotočeni na množično proizvodnjo poceni izdelkov, Corsair proizvaja le najbolj kakovostne izdelke, namenjene najzahtevnejšim uporabnikom, ki cenijo zanesljivost in vzdržljivost pred nizko nakupno ceno. Prav zaradi slovesa o zanesljivosti so postali vodilni proizvajalec pomnilniških modulov za osebne in poslovne računalnike. Ker pa samo zanesljivost hitro postane dolgočasna, so pri Corsairu vedno pripravljeni izzivati meje mogočega, kar potrjujejo njihovi izdelki, ki po zasnovi pogosto odstopajo od pričakovanj in tako dosegajo izjemne rezultate. Prav to ideologijo zanesljivosti in zmogljivosti so pri Corsairu sedaj prenesli na tržišče prenosnih USB pomnilniških enot s serijo Corsair Flash Voyager.

Corsair Flash Voyager družina zunanjih USB pomnilniških enot ima tri ključne lastnosti. Prva je robustnost, saj je vsak disk oblečen v mehko gumijasto ohišje, ki drobovje enote brani pred udarci in resnimi mehanskimi poškodbami. Enoto mirno uporabljamo kot priročen obesek za ključe, ne da bi nam bilo treba skrbeti, da bi opraskali ali počili ohišje. Druga lastnost je izjemna kakovost izdelave, ki proizvajalcu omogoča, da za izdelek nudi kar 10 let garancije. Tako lahko svoj zunanji USB pomnilnik uporabljamo dolga leta, varnost podatkov je zagotovljena. Zadnja odlika Corsair Flash Voyager USB podatkovnih enot pa je visoka hitrost, saj zmore brati podatke s hitrostjo 19 MB/s ter jih pisati s hitrostjo do 13 MB/s.


Prijavi napako v članku