Računalništvo, telefonija
19.11.2018 08:54

Deli z drugimi:

Share

Če imate grafično kartico GeForce RTX 2080Ti imamo zelo slabo novico za vas

Začetna serija grafičnih kartic Nvidia GeForce RTX 2080Ti družine Turing ni bila podvržena dovolj strogim proizvodnim postopkom.
Začetna serija grafičnih kartic Nvidia GeForce RTX 2080Ti družine Turing ni bila podvržena dovolj strogim proizvodnim postopkom.

V zadnjem času so se na različnih igričarskih spletnih forumih pojavljala obvestila jeznih uporabnikov grafičnih kartic Nvidia GeForce RTX 2080Ti, saj težav z njimi ni bilo videti konca. Medtem ko so se pri podjetju Nvidia sprva oddeli v molk, so naposled vendarle priznali, da imajo omejene grafične kartice težave. Te naj bi bile povezane z določenimi notranjimi nadzornimi točkami, ki niso delovale tako, kot bi morale, kar pomeni, da so določene kartice kljub napakam bile ponujene v prodajo končnim uporabnikom.

Na srečo lastniki grafičnih kartic Nvidia GeForce RTX 2080Ti lahko tudi v tem primeru uveljavijo garancijski rok na izdelek. Za pričetek postopka je najprej treba klikniti na spletno povezavo https://www.nvidia.com/object/support.html in aktivirati postopek RMA s pričetkom pogovora z enim od razpoložljivih operaterjev. S tem boste upravičeni do brezplačne zamenjave vaše grafične kartice.

Pri tem je treba še omeniti, da je največ težav povezanih z grafičnimi karticami Nvidia GeForce RTX 2080Ti družine Turing, ki so bile ponujene v prodajo pred kratkim. O načinu brezplačne zamenjave grafične kartice z napako se seveda najprej pozanimajte pri prodajalcu, kjer ste omejen izdelek kupili oziroma na spletni strani podjetja Nvidia na spletni povezavi https://www.nvidia.com/object/support.html.


Prijavi napako v članku