Računalništvo, telefonija
05.09.2013 10:40
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Brezplačen seminar FotoBranja za bralce Računalniških novic

Presenečeni nad vašim pozitivnim odzivom, smo se z organizatorjem dogovorili za nov, izreden brezplačen termin samo za vas!
Presenečeni nad vašim pozitivnim odzivom, smo se z organizatorjem dogovorili za nov, izreden brezplačen termin samo za vas!

Zagotovo ste že slišali za ljudi, ki berejo hitro – celo prehitro, da bi to lahko bilo res? Pa je! Poleg tehnike hitrega branja, čigar problem je v tem, da je z njim možno doseči le omejene rezultate, prav tako pa ga je treba neprestano trenirati, če želiš ohranjati želeno hitrost branja, poznamo tudi FotoBranje, katerega smo te dni z navdušenjem preizkusili tudi v uredništvu Računalniških novic. In zadeva res deluje, zato smo se z organizatorji dogovorili za brezplačno dvourno delavnico FotoBranja za vas, zveste bralce Računalniških novic.

Kaj je FotoBranje in kako do brezplačnega seminarja FotoBranja?

FotoBranje je celovit pristop in skupek tehnik za hitrejše, učinkovitejše in lahkotnejše branje in učenje. Sposobni boste brati najmanj 2-10x hitreje, hitrejše branje pa boste občutili kot posledico sproščanja, ne pa večjega napora. Najlepša stvar je, da za FotoBranje ni omejitev: uporabite ga lahko v razredu, pri študiju, na delovnem mestu, za učenje tujih jezikov in še bi lahko naštevali. Tudi šef bo vesel, saj zaposleni v pisarnah prihranijo vsaj 2 uri vsak teden, kar je 5% večja delovna učinkovitost!


Omenjeni brezplačen uvodni seminar FotoBranja ni le predstavitev tehnike. Je začetek spoznavanja nove paradigme učenja in branja, zato ne zamudite priložnosti in se nemudoma prijavite spodaj.

>> Čim prej se prijavite na brezplačni uvodni seminar FotoBranja preko spodnjega obrazca, saj je število mest omejenih! Na voljo sta dva termina v Ljubljani (10.9. in 16.9. 2013, ob 19:00).


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več