Računalništvo, telefonija
28.11.2012 11:28
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Bodi učinkovit/a pri rabi energije

Portal pozitivnaenergija.si vas spodbudi k učinkovitejši rabi energije in svetuje kako narediti korak bližje prihrankom in znanju o energiji.
Bodi učinkovit/a pri rabi energije
Bodi učinkovit/a pri rabi energije

Portal Pozitivna energija, letošnji Netko finalist v kategoriji spletnih storitev, ki je nastal v sodelovanju podjetja Informa Echo d.o.o. z agencijo ENKI, je zasnovan kot informacijsko središče za spodbujanje učinkovite rabe energije (URE). Povezuje tri ključne ravni – osebno raven, raven podjetja in raven države. Preko rubrike Energija si informira o aktualnih akcijah in svetuje, kako prihraniti pri energiji.

Obiskovalci lahko preverijo svoje znanje o URE z zanimivimi spletnimi kvizi in igrami ter izračunajo svoj CO2 odtis. Rubrika Mreža povezuje podjetja, ki delujejo v smeri URE, v skupne pobude. Pod rubriko Raziskava najdemo povzetke rezultatov raziskave REUS, ki razkrivajo, kako Slovenci ravnamo z energijo. Aplikacija Porabimanj – moj energetski svetovalec pa omogoča izračune prihrankov energije ob zamenjavi obstoječe tehnologije ali spremembi navad.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ENKI d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ENKI d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Logotip podjetja

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ENKI d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku