Telefoni
14.11.2012 18:43

Deli z drugimi:

Share

Bob praznuje prvi rojstni dan!

… In vse vabi na zabavo po ceni 6,9 eur / mesečno
Vse informacije o paketih so dostopne na spletni strani www.bob.si.
Vse informacije o paketih so dostopne na spletni strani www.bob.si.

Pred letom dni je v Slovenijo prišla blagovna znamka bob, s katero so uporabniki dobili edinstveno ponudbo mobilne telefonije po najugodnejši ceni. Kakovostne storitve, široko razvejana prodajna mreža ter odziv na pričakovanja in potrebe uporabnikov so že kmalu pokazali dobre rezultate tudi na trgu. Danes je bob najhitreje rastoča mobilna skupnost, ki uporabnike navdušuje z možnostjo enostavnega prehajanja med paketi, delovanjem boba v tujini (roaming), možnostjo prenosa podatkov, enako ceno klicev v vsa slovenska omrežja in najugodnejšo ponudbo na slovenskem trgu v tem trenutku.

Mobilna ponudba bob uporabnikom ponuja največ, kar ji je uspelo z združitvijo bistvenih elementov: najugodnejšo, preprosto in transparentno ponudbo. Z bobom je na slovenski trg prišla možnost posebnih nizkocenovnih predplačniških in naročniških paketov za mobilno telefonijo brez vezave in brez skritih pasti. Za uporabnike to pomeni predvsem prihranek, ki se skozi leto konstantno povečuje. Pri tem pa blagovna znamka sledi zavezi, da bo bob tudi v prihodnje ostal najugodnejši ponudnik mobilne telefonije.

bob svojo tržno privlačnost črpa iz globokega razumevanja potrošniških trendov in želje po organski rasti mobilne skupnosti. Pri tem so mu v pomoč izkušnje iz Avstrije in Bolgarije, kjer je blagovna znamka prav tako prisotna. Ob bobovem prvem rojstnem dnevu je vodja blagovne znamke bob v Sloveniji, Žiga Doberlet, povedal: “Ponosni smo, da nam je uspelo postati najhitreje rastoča mobilna skupnost v Sloveniji. Veseli nas tudi, da je zavedanje o blagovni znamki bob kljub zasičenosti trga in razmeroma nizki stopnji oglaševanja do danes občutno naraslo. Zavedamo se namreč, da so danes mobilne storitve skorajda nepogrešljive, vendar pa ljudje pazijo na stroške – ker je bob ponudil dober odgovor na to dvoje, si upam napovedati, da bomo rasli še naprej.”

V ponudbi blagovne znamke bob se najde paket za vsakogar. Za uporabnike, ki kličejo malo, je najbolj primeren predplačniški paket, kjer klici, SMS-i in megabajt prenosa podatkov stanejo le 6,6 centov ali pa naročniški paket s katerim stranka kliče, pošilja SMS-e ali prenaša podatke po enotni ceni 4 cente. Za večje uporabnike je na voljo paket minibob, kjer za 6,9 evra na mesec uporabnik dobi 200 minut pogovorov in 200 SMS-ov. Občasno bob ponudbo dopolni big bob, ki je med vsemi paketi v Sloveniji najbolj ugodna ponudba.

Vse informacije o paketih so dostopne na spletni strani www.bob.si.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok kartami ... Več