Telefonija
18.04.2006 19:41
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

BlackBerry 8700v


BlackBerry poslovnim uporabnikom prihrani tudi čas pri prebiranju e-pošte izven pisarne.

Družba Si.mobil – Vodafone in podjetje Research In Motion (RIM) sta napovedala uvedbo BlackBerry 8700v v Sloveniji. Omenjeni izdelek je ena najboljših izbir za uporabnike, ki iščejo dostop do informacij in stikov brez kompromisov, medtem ko niso v pisarni. BlackBerry 8700v podpira brezžično elektronsko pošto, telefoniranje, SMS sporočila, brskanje po spletu, organizator in druge podatkovne aplikacije v povsem prenovljeni platformi za naprave. BlackBerry s 64 MB pomnilnika flash, 16 MB pomnilnika SDRAM in procesorjem Intel XScale ter s podporo za EDGE omogoča hitrejše brskanje po spletu in ogledovanje prilog ter večjo zmogljivost aplikacij brez kompromisov pri delovanju baterije.

S svetlim zaslonom visoke ločljivosti, ki podpira preko 65.000 barv in prinaša živo grafiko, predstavlja BlackBerry 8700v tudi inovativno tehnologijo zaznave svetlobe, ki samodejno prilagodi osvetljavo zaslona in tipkovnice na optimizirane stopnje za uporabo na prostem, v zaprtih prostorih in temnih okoljih. Naprava deluje v štirih frekvenčnih območjih in vključuje napredne telefonske lastnosti, vključno s posebnimi tipkami “pošlji”, “zaključi” in “utišaj”, pametno klicanje, konferenčni klici, hitro klicanje, posredovanje klicev, pa tudi zvočnik za prostoročno telefoniranje in podporo za Bluetooth nastavitve za uporabo z avtomobilskimi namestitvami in slušalkami.

Za poslovne uporabnike se programska oprema BlackBerry Enterprise Server, ki deluje na potiskanju sporočil, tesno integrira s strežniki Microsoft Exchange, IBM Lotus Domino in Novell GroupWise ter deluje z obstoječimi poslovnimi sistemi pri omogočanju varnega dostopa do elektronske pošte in drugih poslovnih podatkov.


Prijavi napako v članku