Računalništvo, telefonija
29.02.2012 10:25
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Bigbob: 1.000 minut in 1.000 sporoči za 9,9 evrov

Z naročniškim paketom lahko uporabniki govorijo in pošiljajo SMS sporočila po ceni 4 cente v vsa stacionarna in mobilna omrežja v Sloveniji in to brez vezave.
Z naročniškim paketom lahko uporabniki govorijo in pošiljajo SMS sporočila po ceni 4 cente v vsa stacionarna in mobilna omrežja v Sloveniji in to brez vezave.

V slovenskem prostoru se je lani kot strela z jasnega pojavil nov ponudnik storitev mobilne telefonije ter s tem popestril monoton prostor in prekinili dolgočasno merjenje moči med slovenskimi ponudniki mobilnih storitev. Tu govorimo o predplačniškem in naročniškem paketu bob (www.bob.si). Ta dva ponujata svobodne mobilne storitve, in to brez vezave, brez fiksne mesečne naročnine, pod jasnimi in transparentnimi pogoji ter predvsem najbolj ugodno v Sloveniji.

Nizkocenovni mobilni operater Bob, ki je pod okriljem Si.mobila na slovenskem trgu prisoten od novembra lani, je pripravil nov privlačen naročniški paket. Tu gre za naročniški paket Bigbob, ki nam za 9,9 evrov mesečno prinaša 1.000 minut pogovorov v vsa slovenska omrežja ter 1.000 kratkih sporočil SMS. Za vsako nadaljnjo minuto ali SMS sporočilo je potrebno odšteti 4 evrske cente.

Čas za sklenitev novega naročniškega razmerja je pričakovano omejen. Sklenitev naročniškega razmerja Bigbob je namreč mogoča le do vključno 31. marca 2012. Obstoječi naročniki Boba lahko sedanji paket zamenjajo za Bigbob s klicem na plačljivo telefonsko številko 090 068 068 (evro na minuto). Naj kot zanimivost še dodamo, da nizkocenovni mobilni operater Bob naročniški paket Bigbob ponuja tudi v Avstriji. Ta se od našega razlikuje le v tem, da je cenejši. Avstrijci namreč za 1.000 minut pogovorov v vsa omrežja ter 1.000 kratkih sporočil SMS odštejejo le 8,8 evrov. Je to mogoče odraz večje konkurence na trgu mobilne telefonije?


Prijavi napako v članku