Računalništvo, telefonija
20.02.2017 13:00
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Bi obiskali vodilni tehnološki sejem CeBIT?

Bi obiskali vodilni tehnološki sejem CeBIT?
Bi obiskali vodilni tehnološki sejem CeBIT?

20. marca se bo v nemškem Hannovru začel sejem CeBIT 2017, ki velja za eno največjih in najpomembnejših računalniških prireditev na svetu. Sejem bo trajal do vključno 24. marca, njegova letošnja osrednja nit pa je digitalizacija celotne družbe. To pomeni, da bo veliko govora o razvoju umetne inteligence, internetu stvari, robotiki, samovozečih avtomobilih, dronih, navidezni resničnosti, 3D tiskanju in internetni varnosti.

Tako kot vsako leto bo poudarek tudi na gospodarskem potencialu digitalnih tehnologij. Sejem bo znova mesto za izmenjavo izkušenj o spremembah v poslovnih procesih, ki jih prinašajo najnovejše digitalne tehnologije, obenem pa tudi pomembna platforma za mlade startupe, ki bodo imeli na dogodku priložnost, da preverijo zanimanje za njihove produkte in storitve.

Na CeBIT-u pa bo prisotna tudi Slovenija, ki želi na tem področju igrati vlogo referenčne države in odskočne deske za regijo. Poleg več podjetij bo namreč na sejmu prisoten tudi minister za javno upravo, Boris Koprivnikar.

Kako lahko dobite vstopnico?

Izjemnega tehnološkega sejma, pa se lahko udeležite tudi vi. V sodelovanju s podjetjem GamaSystem vam namreč ponujamo ekskluzivno priložnost, da s sodelovanjem v nagradni igri na Facebook strani Računalniških novic osvojite eno od 50 vstopnic, ki jih imamo na voljo.

Kaj morate storiti, da vstopnico dobite? Nič težkega. Pod dotično novico, objavljeno na naši Facebook strani, zgolj objavite svoj komentar. Med vsemi sodelujočimi bomo nato izžrebali 50 srečnežev, ki si bodo CeBIT lahko ogledali v živo.


Prijavi napako v članku