Računalništvo, telefonija
09.01.2012 08:22
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Aplikacija @Life odslej tudi na Apple Store

Mednarodna ekipa slovenskih in tujih strokovnjakov je rešitev @Life ponudila tudi za naprave iOS. Za manj kot en dolar, si lahko uporabniki iz Apple Store prenesejo aplikacijo @Life – Feel a life in poskrbijo za svoje zdravje.
Aplikacija @Life vam bo pomagala pri športnih aktivnostih, vadbi, soočanju s stresom in fizičnih testih.
Aplikacija @Life vam bo pomagala pri športnih aktivnostih, vadbi, soočanju s stresom in fizičnih testih.

Z aplikacijo @Life – Feel a life lahko uporabniki iOS naprav spremljajo stopnjo stresa in imajo dostop do nasvetov strokovnjakov, ki jim bodo pomagali pri ogrevanju, vadbi za moč, večji gibljivosti in izboljšanju ravnotežja. Enostavne multimedijsko podprte vaje vključujejo tudi psihološke tehnike, kot so dihalne vaje, vaje za sproščanje in avtogeni trening.

Storitev sestavlja tudi spletni portal www.a-life.eu.com in povezuje tri stroke: medicino, psihologijo in kineziologijo. S celostno obravnavo uporabnikom zagotavlja kakovostne napotke za učinkovito soočanje s stresom.

Z mobilno aplikacijo lahko beležite podatke o vadbi, kot so povprečna hitrost, razdalja in srčni utrip. (s kompatibilnimi napravami- Wahoo pas za iOS naprave in Polar Bluetooth pas za android naprave). Spremljate lahko tudi svoje tekaške, kolesarske ali pohodniške poti smeri s pomočjo GPS. Aplikacija vključuje tudi kratek vprašalnik, s katerim dobite oceno vaše odpornosti na stres, stresne ogroženosti in psihičnega počutja.

Vaša iOS naprava vam bo z aplikacijo @Life – Feel a life omogočila takojšnjo evalvacijo vaše fizične pripravljenosti glede na rezultate enega izmed treh standardnih vzdržljivostnih testih, to so Cooperjev test, Rockport test in Step test. Svoj napredek lahko spremljate glede na različne kazalnike: teža, HR v ležečem ali stoječem položaju, krvni tlak in delež telesne maščobe. Vsi podatki se ob registraciji beležijo tudi na spletnem portalu www.a-life.eu.com, saj se redno osvežujejo. Na portalu pa lahko najdete tudi dodatne analize, nasvete, osebni dnevnik in svoj napredek.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RC IKTS ŽALEC d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RC IKTS ŽALEC d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Vodstveni delavci naklonjeni uporabi mobilnih aplikacij za krepitev zdravja pri delu

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RC IKTS ŽALEC d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku