Obvestila podjetij
14.09.2011 11:00
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Akcija šola

Ob začetku šolskega leta se mnogi učenci, dijaki in njihovi starši odločajo za nakup novega računalnika. Zaradi tega vsako leto pripravimo kakšno posebno ugodno ponudbo v tem času.
Računalniki PCX
Računalniki PCX

Tokrat imamo v posebni ponudbi sestavljen računalnik z monitorjem in multifunkcijskim tiskalnikom, ki v večini primerov zadošča vsem potrebam šolarjev in dijakov za dostop do interneta, elektronske pošte, pisanje, računanje in pregledovanje slik.

Akcijski računalnik je namizni osebni računalnik PCX Exam 94, procesor Intel Celeron, pomnilnik 2 GB RAM, trdi disk 500 GB, DVD-/+RW, grafična, mrežna in zvočna kartica na plošči, čitalnik kartic. Cena računalnika je samo 238,58 €.

Zahtevnejšim učencem in dijakom seveda lahko ponudimo zmogljivejše računalnike, ki bodo popolnoma izpolnjevali njihove želje pri igranju iger in drugih zahtevnejših opravilih. Tudi cene zmogljivejših računalnikov so zelo ugodne.

Tisti učenci in dijaki, ki prvič kupujejo računalnik, bodo potrebovali tudi monitor. Tudi pri tem imamo zelo ogodno ponudbo. 22″ Samsung monitor lahko dobijo že za 154,90 €. Zelo ugodna je tudi cena barvnega multifunkcijskega tiskalnika Epson, ki stane samo 72,00 €.

Zraven računalnika lahko dokupite tudi tipkovnico, miško, zvočnike in različne druge dodatke. Poleg tega vsem kupcem svetujemo nakup operacijskega sistema Windows in programov Office.

Akcija traja do 20. oktobra 2011.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem 3BM d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri 3BM d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem 3BM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku