Računalništvo, telefonija
01.08.2008 09:02

Deli z drugimi:

Share

3. Slovenski forum inovacij

Pripravlja se 3. Slovenski forum inovacij, ki bo 21. in 22. oktobra 2008. To bo osrednja slovenska prireditev na področju inovativnosti, njen namen pa je promocija in podpora razvoju inovacij, razvoju inovativnih podjetij in inovativnemu podjetniškemu okolju, promocija in podpora tehnološkemu razvoju ter povezovanje znanosti in gospodarstva.

Organizatorja 3. Slovenskega foruma inovacij sta Javna agencija za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) ter Ministrstvo za gospodarstvo RS. Izvajalec je Inštitut Hevreka! v sodelovanju z IRP Inštitutom za raziskovanje podjetništva in Centrom za raziskovanje novih tehnologij – CNT.

Do 25.8.2008 potekajo prijave, prijavijo pa se lahko posamezniki ali skupina posameznikov, mala in srednja podjetja, velika podjetja ali raziskovalno-razvojne institucije, mladi raziskovalci s statusom MVZT ter ostali mladi (študenti, dijaki). Še posebej se letos vabi inovatorke in lastnice inovativnih podjetij. Vsebina letošnjih prijav bo povezana z ekologijo, novimi tehnologijami in njihovo koristno uporabo.

Izmed vseh prijavljenih bo strokovna komisija izbrala 30 najboljših inovacij in 10 najinovativnejših podjetij, ki bodo predstavljena na razstavi Inovativni potencial Slovenije, v katalogu inovacij za leto 2008.


Prijavi napako v članku