Računalništvo, telefonija
22.05.2020 09:18
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ljudje smo pametne ure sprejeli, kot recimo pametne telefone, tablične računalnike ali katerikoli drugi kos tehnologije, ki je že dalj časa med nami. Pametne ure tako danes niso zgolj modna muha in stvar “tistih redkih”, ki si jih lahko privoščijo, temveč uporablja pametne ure vse več ljudi, ki so podatki, ki jih te naprave ponujajo, skušajo spremeniti svoj način življenja. Za to, da bi imeli kakovostno in uporabo pametno ročno uro, pa nam ni treba več odšteti veliko denarja, kajti na trgu lahko najdemo naprave, ki stanejo precej manj. Ena takšnih je tudi pametna ura Haylou Solar LS05, katero spletni trgovec Cafago prodaja po znižani ceni 34,4 evrov (https://bit.ly/3cIzdT0).

Pametna ročna ura Haylou Solar LS05 je namenjena vsakdanji rabi, prav tako pa tudi tistim uporabnikom, ki so nekoliko bolj fizično aktivni. Meri namreč srčni utrip, porabljene kalorije, prehojeno razdaljo in že mnogo več. Spremlja tudi naše vzorce oziroma kakovost spanja, kar pomeni, da lahko podatke uporabimo za izboljšanje našega počutja. Ura je med drugim vodotesna (IP68 certifikat), kar pomeni, da je odporna na potenje, dež in stikom z vodo. Novost je sposobna celo prikazovanja trenutnega stanja vremena, torej temperature in vremenskih ikon.

Pametna ročna ura Haylou Solar LS05 za vsakdanjo rabo in aktivne uporabnike je na voljo za nakup na tej SPLETNI POVEZAVI. Tam lahko najdemo tudi več podatkov o nadvse zanimivem izdelku.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667