23.05.2012 16:40

XLAB bo omogočil video konferenco na dan EuroClouda

Mednarodni dogodek Dan EuroClouda, ki bo jutri, 23. maja, potekal sočasno v desetih evropskih državah, bo gostil govornike, strokovnjake s področja računalništva v oblaku. Ti bodo udeležence lokalnih dogodkov nagovorili preko spletne video konference ISL Groop, ki jo zagotavlja slovensko podjetje XLAB.
Prijavite se na EuroCloud dogodek v okviru NT konference. Udeležba je brezplačna.

XLAB, katerega programske rešitve ISL Online so bile decembra 2011 na podelitvi evropskih nagrad EuroCloud izbrane med tri najboljše evropske storitve v oblaku, bo v okviru dogodka Dan EuroClouda zagotovil svoje programsko orodje za spletne konference in poskrbel za tehnično izvedbo spletnega dogodka. Dogodek organizira evropska neprofitna organizacija EuroCloud, ki spodbuja računalništvo v oblaku. Udeleženci iz Italije, Avstrije, Velike Britanije in ostalih evropskih držav, ki se bodo 23. maja udeležili lokalnih EuroCloud dogodkov, bodo lahko poslušali in si ogledali predavanja pomembnih gostov, ki delujejo na področju računalništva v oblaku. Preko video konference ISL Groop bodo v živo nastopili Neelie Kroes, podpredsednica Evropske komisije, odgovorna za program »Digital Agenda«, Rainer Zinow, odgovoren za strategije povpraševanje pri podjetju SAP in drugi.

»ISL Groop uporabljamo že več kot eno leto in za nas je postala nepogrešljivo orodje, ki omogoča spletne sestanke upravnega odbora ECrazlaga Maurice van der Woude, generalni direktor organizacije EuroCloud Europe, in nadaljuje: »Gre za varno, zanesljivo in enostavno orodje za spletne konference, zato smo se odločili, da ga uporabimo tudi v okviru dogodka Dan EuroClouda. Podjetju XLAB bi se radi zahvalili, da so nam ponudili svojo rešitev in spletni dogodek tudi tehnično podprli.«

V Sloveniji bo lokalni EuroCloud dogodek potekal v sklopu NT konference, kjer bodo podelili letošnje nagrade za najboljše storitve v oblaku v Sloveniji. Dogodek bo potekal 23. maja od 14. ure naprej v dvorani Sunset. Dogodek je brezplačen, ni potrebno plačilo kotizacije za NT konferenco. Prijavite se lahko tukaj.

Več informacij o dnevu EuroClouda je na voljo na uradni spletni strani organizacije EuroCloud.

ISL Groop spletne konference

ISL Groop je spletna storitev, za katero ni potrebna prijava. Sodelujoči po elektronski pošti prejmejo povabilo v sestanek in se mu lahko pridružijo le z enim klikom. Storitev omogoča avdio in video komunikacijo, pisanje sporočil in deljenje oddaljenega zaslona. Seje se lahko tudi posnamejo in predvajajo kasneje.

Brezplačno za člane EuroClouda

Decembra 2011 je XLAB z namenom boljšega sodelovanja med evropskimi ponudniki storitev v oblaku svoje rešitve v oblaku ISL Online ponudil brezplačno vsem evropskim organizacijam EuroCloud in njihovim članom. Še vedno si podjetja lahko ustvarijo svoj uporabniški račun ISL Online in začnejo uporabljati rešitve za podporo in dostop do računalnika na daljavo, spletni pogovor v živo in spletne konference.

XLAB spodbuja sodelovanje ponudnikov storitev v oblaku znotraj EuroClouda in podjetjem, ki bi jih to zanimalo, ponuja brezplačno integracijo svojih komunikacijskih programskih orodij v njihove obstoječe rešitve, kar lahko izboljša njihovo vrednost na trgu.

Vsa podjetja, ki jih ponudba zanima, se lahko obrnejo na EuroCloud Slovenija, sales@islonline.com.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XLAB
Za več informacij so vam na voljo pri XLAB

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XLAB? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več